Celebs

Deze twee Bachelor deelneemster starten samen een podcast

Het Bachelor seizoen met Thomas is nu officieel voorbij. Wij zagen allemaal hoe Bachelor Thomas het moeilijk had bij de rozenceremonie. Van welke dames wilde/moest hij afscheid nemen? Yael en Sanne werden helaas zonder pardon naar huis gestuurd. Maarrr, de twee hebben er wel een mooie vriendschap aan over gehouden. Samen bundelen ze hun krachten en starten ze samen een podcast! We love it already!

Amsterdamse Mokkels

Yaël en Sanne zijn dus samen een podcast gestart. Het heet ‘Amsterdamse Mokkels’ en de eerste aflevering staat nu al online! In de podcast bespreken zij onder andere hun Bachelor avontuur. Ook wordt het een gezellige meidenpraat. Ze praten over: Daten, vriendschappen, bijzondere gewoontes en ervaringen. Klinkt gezellig toch!?

Lees ook: Verklapt Asha met deze comment of Merel en Thomas nog samen zijn?

De volgers van Yaël en Sanne mochten even gaan nadenken. Wat zouden die twee nou met elkaar kunnen oprichten? De meest creatieve ideeën kwamen voorbij; een kledinglijn voor honden, een podcast, een hondenuitlaatservice, zelfs de nieuwe Bachelorette werd als optie genoemd. Het bleef een langere tijd onduidelijk, maar de twee zijn dus samen een podcast gestart.

De eerste aflevering

“Wij bellen gemiddeld twee uur per dag met elkaar en kunnen echt eindeloos slap ouwehoeren. Dus toen dachten wij waarom gaan wij onze gesprekken niet opnemen?” Nou, zo ontstaat er dus een podcast idee! De twee zijn al helemaal ready voor de podcast. Het logo is al ontworpen en de Instagram is opgericht. Hieronder zie je al een deel van het logo, zie jij wie wie is?

Kan jij ook niet wachten op deze vrolijke podcast? Dan heb je geluk! De eerste aflevering is vanaf vandaag (8 mei) te beluisteren! Yaël vroeg eerder al naar vragen, die zij dan in de eerste aflevering kunnen beantwoorden. Ben jij benieuwd naar wat er in de eerste aflevering allemaal besproken wordt? Wacht dan niet langer, open je Spotify en begin met luisteren!

Lees ook: 10 x leuke podcasts voor vrouwen op Spotify

Bron: Instagram @AmsterdamsemokkelsBeeld: Instagram @yael.isabelle