News

Sad news: Most Wanted Amsterdam sluit haar deuren

Al 5 jaar lang kunnen de Amsterdamse babes genieten van een fysieke Most Wanted store. Maar helaas, aan al het goeds komt een eind. De Amsterdamse winkel verdwijnt namelijk, en de enige fysieke winkel die overblijft is de Rotterdamse. Verder gaan ze volledig focussen op de online store.

No way: fysieke Most Wanted store in Amsterdam verdwijnt

Dit laat eigenaresse Danique Bossers weten op haar Instagram.

The end of an era

Het nieuws deelt de founder en eigenaresse van Most Wanted Danique Bossers op Instagram. ”End of an era – 5 years of MW AMSTERDAM 🤍”, schrijft ze. ”Alweer bijna 8 jaar geleden, in 2014, opende ik de eerste MW boutique in Rotterdam. Een hele grote en spannende stap. […] Al snel na de opening van Rotterdam begon het idee van meer winkels te kriebelen. Hoe vet om in elke grote stad van NL een MW boutique te hebben?! 3 jaar later, in 2017, na heel wat steden en panden bezichtigd te hebben was het dan eindelijk zo ver: het perfecte pand voor de winkel in Amsterdam, m’n grote droom! Impulsief als ik was (en nog steeds een beetje ben) was het binnen no time geregeld. De visie erachter: vanaf nu volop winkels openen overal!” Gaat de eigenaresse verder.

Focussen op online store

Maar die visie lijkt tóch niet helemaal realistisch te zijn. ”Er gingen een aantal maanden & weer volop potentiële panden bezichtigen overheen, waarin langzamerhand de visie van meer winkels openen overging in volop op online focussen,” legt ze uit. ”Ik merkte dat ik het lastig vond om hetzelfde gevoel in de winkel in Amsterdam te krijgen als in de winkel in Rotterdam: m’n baby, m’n eerste ‘kind’. Ik woonde in Rotterdam, ons kantoor zat in Rotterdam en ik was bijna elke dag wel even in de winkel in Rotterdam. Hoe meer tijd eroverheen ging, hoe meer mijn gevoel werd bevestigd: geen nieuwe fysieke winkels meer, maar 100% online focus.” Ondanks wij het heel jammer vinden dat de fysieke store verdwijnt, begrijpen we haar keuze. Gelukkig blijft de online winkel nog wél gewoon bestaan!

View post on Instagram
 

Bron: Instagram @daniquebossers

Must reads 👀