Films & Series

Romantisch: Leroy vraagt Maxime ten huwelijk

Maxime Meiland en haar (nu nog) vriend Leroy stappen binnenkort samen in het huwelijksbootje! De twee zijn sta-pel-gek op elkaar en Leroy is dan ook op één knie voor haar gegaan. Dit is al een tijdje bekend, maar hoe de verloving nou precies is verlopen bleef een grote verassing. Gisteren tijdens ‘Chateau Bijstand’ kwam de waarheid aan het licht. Leroy heeft wel iets heel romantisch voor Maxime voorbereid!

Leroy zit vol met romantiek

Eerder zagen wij op Instagram wat lieve plaatjes voorbijkomen, waarin duidelijk werd dat Leroy een aanzoek heeft gedaan. Hoe het huwelijksaanzoek echt is verlopen was onduidelijk, maar gister tijdens het programma Chateau Bijstand konden wij genieten van de échte beelden! En my god, wat is Leroy een romanticus!

Lees ook: Maxime Meiland en Leroy stappen in het huwelijksbootje

Bijna betrapt…

Wij hebben gister écht genoten van alle lieve beelden die wij voorbij zagen komen. Wist jij dat Martien en Erica in het complot zaten? Zij moesten samen een romantisch diner voorbereiden voor de twee tortelduifjes. Het etentje werd klaargemaakt in het ‘bijstandshuis’ waar de familie tijdelijk woont. Wij kregen een kleine schok, want even leek het erop dan Maxime de twee door begon te hebben! Ze pakte namelijk het bonnetje waar de boodschappen op stonden. Daar zag ze dat er een zalm in huis is gehaald. Met een goeie smoes kwam Martien en Erica hieronder uit. Maxime had dus niets door!

Het huwelijksaanzoek

En dan, the moment of truth. Leroy staat zenuwachtig voor de deur van de familie Meiland. Maxime doet de deur open, en hij verrast haar met een lief verhaaltje. “Ik wil zeggen dat ik jou een onwijs toffe en goede moeder vindt”. Aldus Leroy. Vervolgens gaat hij op één knie. “Wil je met me trouwen?” Maxime reageert verbaasd. “Ja”, is haar antwoord! Ahh dit is toch lief!?

Kijkers van het programma zijn wel een beetje jaloers op Maxime. “Ik wou dat ik zo’n vent als Leroy had”, deelt iemand op Twitter. Andere vonden het aanzoek juist heel lief en zaten met een traantje op de bank.

Lees ook: De Meilandjes reageren op de verloving van Maxime en Leroy

Wij kunnen niet wachten totdat de twee écht gaan trouwen. Wij weten wel dat Maxime al druk bezig is met het regelen van de speciale dag!

Bron: GraziaBeeld: Instagram @maximemeiland

Must reads 👀