Celebs

Verklapt Ascha met deze comment of Merel en Thomas nog samen zijn?

De spannende finale van De Bachelor hebben wij net achter de rug. Nu kunnen wij niet wachten op het aanzetten van de reünieaflevering vanavond. In de finale zagen wij hoe Merel de winnares werd van dit seizoen en hoe zij het hart van Thomas veroverden. Toch weten wij (nog) niet hoe het nu zit tussen Merel en Thomas. Zijn de twee nog bij elkaar? Ascha verklapt in ieder geval een heleboel onder een foto van Merel op Instagram. Oepss…

Lees ook: Dit is de winnares van de Bachelor Nederland

Ascha comment onder post van Merel

Let op! Dit artikel bevat mogelijke spoilers.

Dat een oud Bachelor-deelneemster de uitslag verklapt voordat ze winnares het zelf naar buiten brengt, lijkt me niet helemaal de bedoeling. Toch leek Ascha het een goed idee om een leuke comment te plaatsen onder een foto van Merel.

Merel plaatste een foto op haar Instagram dat ze nog één dagje haar mond moest dichthouden. Het seizoen is namelijk 5 maanden geleden gefilmd en vandaag is de dag waarop we erachter komen of de twee nog samen zijn. Ascha reageerde onder de post met: “Omg jaloers op Thomas halloooooooo 😍.” Een lieve comment natuurlijk, maar slim is het niet. Doelt ze hiermee op het feit dat Thomas en Merel nog samen zijn!?

Kijkers van het programma zijn niet blij met haar…

Een spoiler vlak voor de laatste aflevering is natuurlijk niet zo fijn. Fans van het programma zijn dan ook een beetje geïrriteerd op Ascha. “Echt geen maga spoiler 😂”, deelt iemand in de comments. Ook oud deelneemster Indigo reageert op het berichtje. “WAT ZEG JIJ NOU”. Nou, daarop kunnen wij zeker de conclusie trekken dat de twee nog samen zijn. Het berichtje is inmiddels verwijderd. Misschien zag Ascha in dat dit ook geen slimme set was?

Lees ook: Fabrizio en winnares de Bachelor zijn niet meer samen

Of het echt zo is, dat weten wij niet. Daarvoor kan je beter de reünie aflevering checken die nu online staat!

Bron: @reality_fbiBeeld: RTL