News

Zo gaat het nu met Deborah uit Temptation Island

Deborah en Koen werden in het vorige seizoen van Temptation Island al vrij snel weggestemd, omdat zij zich niet genoeg openstelde. Maar uiteindelijk is dat openstellen voor Koen echt wel gelukt, hij is na het programma namelijk vreemdgegaan en dat betekende einde relatie voor Deborah en Koen. Heel sneu voor Deborah, maar wij zijn mega benieuwd hoe het nu met haar gaat! Dus, lees snel verder, want zo gaat het nu met Deborah uit Temptation Island! 

Zo gaat het nu met Deborah uit Temptation Island 

Na Temptation Island leek alles goed te gaan tussen Deborah en Koen, zo vertelde zij onder andere dat hun relatie alleen maar sterker was geworden na het programma en lieten zij zelfs een tattoo zetten om hun liefde voor elkaar te vereeuwigen. Maar niets was minder waar, want twee weken na het zetten van hun liefdes tattoo kwam Deborah er achter dat Koen vreemd was gegaan en hoe ze er achter kwam? Het meisje dat met Koen vreemdging vertelde haar hoogstpersoonlijk dat zij en Koen gezoend hadden en daarbij leverde ze een hoop foto’s en video’s als bewijsmateriaal… Het deed Deborah toen veel pijn, omdat ze nog van hem hielt, maar zou die pijn inmiddels weg zijn? 

View post on Instagram
 

Deborah is lekker aan het genieten

Aan LoveReality vertelt Deborah dat het op dit moment heel erg goed met haar gaat en dat ze lekker aan het genieten is. Zo heeft ze haar leven omgegooid en heeft ze de baan die ze al vijf jaar had opgezegd en is zij heel iets anders gaan doen. Maar daar blijft het niet bij Deborah vertelt ook dat zij totaal geen spijt heeft van haar deelname, het heeft haar ogen juist geopend: :”ik zat daar niet op mijn plek en dan zou je denken ‘je weet toch waar je aan begint’, maar er speelden meerdere factoren die ik niet heb laten merken of heb vertelt”, aldus Deborah aan LoveReality. Verder heeft Deborah veel steun gekregen toen het misging met Koen, toen waren Gulcin en Sorelis er namelijk voor haar en vandaag de dag is zij dan ook echt weer gelukkig. Wij vinden dit echt mega goed om te horen en hopen dat Deborah snel de juiste tegenkomt! 

 

Beeld: RTL, Tom Cornelissen

Must reads 👀