Celebs

Zien: MAFS Joep en Caroline’s huwelijk lijkt nu écht niet meer te redden

Roos-Sanne

Wie reality serie Married At First Sight ook maar een beetje volgt, weet vast wel dat er al een tijdje geruchten rondgaan dat Joep en Caroline geen happily ever after zullen krijgen. Nu we de aflevering van het koppelsweekend gezien hebben, is dit alleen maar bevestigd. Dit is wat er is gebeurd!

Dít was de druppel die de emmer deed overlopen in huwelijk Joep en Caroline

Het lijkt erop dat hun huwelijk nu écht niet meer te redden is.

Spanningen in huwelijk

Het huwelijk van Joep en Caroline staat al een tijdje onder spanning. Ondanks alles in het begin nog rozengeur en maneschijn was, is dit allang niet meer zo. Joep wilde eigenlijk het huwelijk nog beeïndigen voordat de twee gingen samenwonen! Mede hierdoor werd er door kijkers getwijfeld aan de oprechtheid van Joep. Daarnaast werd hij ook nog gespot op Tinder, wat de geruchten dat het huwelijk voorbij was eigenlijk alleen maar bevestigde.

Koppelsweekend

In de afgelopen aflevering was te zien dat Joep en Caroline op koppelsweekend gingen. Caroline geeft aan dat ze zeker wel gevoelens heeft voor haar man, en ze hoopt dat hun huwelijk nog gered kan worden. ”Ik vind hem wel echt een leuke jongen en ik heb wel gevoelens richting hem,” vertelt ze. ”Als ik hem nu zie ik en ik zie hem lol hebben met anderen, kriebelt er ook wel iets en dan denk ik: je bent leuk. Voor mij zou het zeker nog kunnen veranderen als er bij hem iets verandert of als hij daar toch voor openstaat,” dit allemaal terwijl ze helemaal niet gelukkig is met het huwelijk. Toen haar werd gevraagd welk cijfer ze hun huwelijk gaf, gaf ze het een 2. ”Ik vind niet dat, zoals jij dat zegt, je het echt een kans hebt gegeven. We hebben het samenwonen niet eens echt gedaan,” redeneert ze naar Joep. 

Joep denkt duidelijk anders over de situatie. ”Ik heb heel duidelijk aangegeven hoe ik erin sta en dat het ook niet meer gaat veranderen op liefdesvlak,” vertelt hij namelijk. Toch geeft hij wel een beetje mixed signals, het lijkt er namelijk op dat hij het nog wel wil proberen. ”Als die deur helemaal dicht zou zijn, dan had niemand van ons hier gezeten,” zegt hij. Wij zijn heel benieuwd hoe dit gaat eindigen!

Bron: RTL BoulevardBeeld: Nander de Wijk | NT Visuals