News

Heftig: Toddlers and Tiaras Kailia Posey, plotseling overleden

Kennen jullie het razend populaire programma ‘Toddlers and Tiaras’? De iets wat hysterische serie, waarin kleuters meedoen aan modellenwedstrijden. Als je dit programma kent, ken je vast Kailia Posey wel. Haar moeder heeft laten weten dat Kailia op 16-jarige leeftijd is overleden op een wel hele verschrikkelijke manier. Heftig!

Toddlers and Tiaras

Dit programma is voor een langere tijd een hit geweest op tv. In deze serie volgt een cameraploeg ouders en hun kinderen op de voet tijdens modellenwedstrijden. Kleuters deden mee aan deze wedstrijden en er kwam dan ook een hoop kritiek op. Dat kinderen modeshows liepen was tot daaraantoe. Maar kleuters met spraytan en borstopvulling om op volwassen vrouwen te lijken, dat ging mensen toch écht een beetje te ver. Bovendien ging het er vaak niet vriendelijk aan toe. De jury was erg streng en ook de ouders waren behoorlijk competitief. Dit waren dan ook geen goeie omstandigheden voor een kind.

Lees ook: Heartbreaking: pasgeboren zoontje van Cristiano Ronaldo overleden

Kailia Posey

Misschien komt deze naam je bekend voor, misschien niet. Maar dit is hoe dan ook een heftig verhaal. Kailia Posey is te zien in maar één aflevering van ‘Toddles and Tiaras’. Wel is zij een échte meme geworden. Er is namelijk een videostill van haar gezicht gemaakt, waarin ze lachend opzij keek. Hier was het meisje echter wel een stuk jonger. Bekijk hieronder de meme en hoe zij er op latere leeftijd uitzag:

 

Overleden op 16-jarige leeftijd

Marcy Posey Gatterman, de moeder van Kailia Posey, deelt schokkend nieuws. Kailia is op 16 jarige leeftijd overleden. “I don’t have words or any thoughts. A beautiful baby girl is gone. “Please give us privacy as we mourn the loss of Kailia. My baby forever.” Aldus Marcy.

Veel mensen dachten dat het meisje was omgekomen bij een auto-ongeluk in Las Vegas. De familie van Kailia laten aan TMZ weten dat het meisje zelf een eind aan haar leven heeft gemaakt. “Hoewel ze een geslaagde tiener was met een stralende toekomst voor haar, heeft ze helaas in een impulsief moment het besluit genomen om haar leven op aarde te beëindigden”, deelt de familie.

Lees ook: Monica en Kaj doen bizarre onthulling over nieuw Tempa seizoen: de Swing of Love

Wij wensen de familie heel veel sterkte toe met het verlies. ❤️

Bron: @RTL BoulevardBeeld: missteenlyndenwa2022