Celebs

Zien: Renan en Danique beide (!) vreemdgegaan tijdens samenzijn!

Het is weer zover: vrijdag staat de nieuwe aflevering van Eating With My Ex online! In deze aflevering zien we Renan, die we kennen uit Ex on the Beach, en Danique, een verleidster uit Temptation Island. Ze hebben nogal wat te bespreken, waaronder of ze zijn vreemdgegaan terwijl ze nog een relatie hadden met elkaar… Wij hebben de eerste beelden en zijn in shock! 

Heftig: zijn Renan en Danique vreemdgegaan tijdens hun relatie?

De twee hebben heel wat te bespreken… Vrijdag kun je de volledige aflevering bekijken op Discovery+!

Wolf in schaapskleren

Renan en Danique krijgen de vraag of ze een wolf in schaapskleren zijn. ”Een wolf in schaapskleren vind ik iemand die zich heel anders voordoet, en dat vind ik mezelf echt niet,” antwoordt Danique op de vraag. We zien Renan een beetje twijfelend kijken, hij lijkt het er niet mee eens te zijn! ”Ik vind wel dat je anders overkomt dan dat je ergens bent,” zegt hij daarom. ”Maar dat komt vooral omdat je zo’n lieve persoonlijkheid hebt, dat andere mensen je niet bepaald kennen en je enkel zien als het goedlachse, constant happy, jeugdig persoon,” gaat hij verder. Betekent dit dat Danique in een relatie niet is zoals ze net beschreef?

Vreemdgegaan

Zowel Renan als Danique zijn allebei bekend van nogal spraakmakende programma’s: Ex on the Beach en verleidster uit Temptation Island. Dan kun je ook een turbulente relatie verwachten! Wanneer Renan aan Danique vraagt of ze vreemd is gegaan, geeft ze een vaag antwoord. ”In hoeverre je vreemd kan gaan als je niet echt een relatie hebt…” begint ze, wanneer Renan haar onderbreekt.

”Oké, ik zal het anders formuleren. Heb je seks gehad met iemand anders terwijl wij elkaar zagen?” Vroeg hij. ”Nee, seks heb ik nooit gehad met iemand anders,” antwoordt ze. ”Ik heb wel met iemand gezoend, dat heb ik je toen verteld. Ik ben ook niet de enige in het midden die dat heeft gedaan. Ik ben daar ook eerlijk over geweest.” Vervolgens zegt Renan in het privé-interview: ”Je kunt in principe niet vreemdgaan als je geen relatie hebt, maar dan kan ik blijkbaar ook niet vreemdgaan. Als we geen relatie hadden, waarom is dat dan een heel punt?”

Wanneer Danique vraagt of hij seks heeft gehad met een ander, heeft hij daar een duidelijk antwoord op. ”Ik vanaf een bepaald moment wel, maar dat wist je ook maar al te goed en ik stak het ook niet meer weg.” Maar met dat laatste deel was Danique het niet eens. ”Jawel, daar ben je niet eerlijk over geweest.” Heftig!

Bron: Eating With My ExBeeld: Videoland

Must reads 👀