Celebs

Zo gaat het nu met Temptation Island’s Roshina en Karim

Roos-Sanne

In 2020 deden Roshina en Karim mee met het vijfde seizoen van Temptation Island. Ondanks het door het seizoen heen onzeker was of de twee wel weer samen zouden vertrekken, is het allemaal goed gekomen! Maar waar zijn ze nu? En zijn ze nog steeds samen?

Hier zijn Temptation’s Roshina en Karim nu

Zou het knappe stel nog samen zijn? En zo niet, wat is er dan gebeurd?

Temptation Island

Het is inmiddels alweer twee jaar geleden dat we Roshina en Karim zagen in Temptation Island. Ze begonnen vrij zeker van hun zaak aan het avontuur. Op het eiland ontstonden er wel wat twijfels, dus het was nog even afwachten of ze ook daadwerkelijk samen terug naar huis zouden gaan, maar in the end kwam het toch allemaal goed!

Lees ook: Zo gaat het nu met Temptation Island’s Elke en Arda

Toch uit elkaar

Inmiddels zijn de twee al wel een tijdje uit elkaar. Ondanks ze zich op het Temptation-eiland goed genoeg konden gedragen, is het Karim tijdens een normale vakantie naar Curaçao niet gelukt zich in te houden. Hij is toen vreemdgegaan, en heeft er een jaar lang over gelogen tegen Roshina. Toen ze erachter kwam heeft ze het uitgemaakt, en ging het in die periode heel slecht met haar.

Lees ook: Zo gaat het nu met Ex on the Beach Djessy

En nu?

Op dit moment zijn Karim en Roshina, voor zover wij als volgers weten, nog steeds single. Roshina liet vorige maand weten dat het, na een moeilijk jaar, nu weer beter met haar gaat. ”Het laatste jaar zat vol verdriet, verlies en rouw voor mij, maar ook voor de mensen die me dierbaar zijn,” schrijft ze. ”Hoewel er veel successen zijn gevierd, leek het alsof alles om mij heen was ingesteld op pijn. Maar het ding met pijn is, dat het groei en heling met zich meebrengt. En dat voel ik groeien in mijn hart.. en in die van mijn geliefdes. Overal zie ik kleine bloesempjes van geluk, liefde en hoop,” gaat ze verder. ”Ons 13 dagen durende Perzische nieuwjaar is nu achter de rug. De lente is pas begonnen en op dit moment voor velen ook de heilige maand Ramadan. Ik heb vorige week mijn verjaardag gevierd én it’s Aries season. Al deze sparkles in de lucht neem ik in me op en zet ik om in kracht, geluk en hoop. Rebirth.. is here.

View post on Instagram
 

Karim daarentegen is een beetje MIA van social media. Hij plaatste altijd wel regelmatig foto’s, maar inmiddels is zijn laatste post al 4 maanden geleden geplaatst. Wij hopen dat het ook met hem goed gaat, natuurlijk!

Beeld: RTL