News

EOTB’s Quentin is nu met déze Bachelor deelneemster aan het daten!

Roos-Sanne

Quentin ken je oorspronkelijk door zijn deelname aan Ex on the Beach, waar hij Channah ontmoette. De twee werden verliefd en deden samen mee aan Temptation Island VIPS, maar dit avontuur was van korte duur omdat Channah zwanger bleek! Maar helaas was het niet genoeg en ging het stel uit elkaar. Maar nu is Quentin gespot met een oud-deelneemster van de Bachelor!

EOTB Quentin is gespot met déze Bachelor deelneemster

En Channah lijkt níét blij te zijn, ondanks ze zelf ook al een nieuwe vriend heeft.

Relatie met Channah

Quentin en Channah deden in 2018 mee aan Ex on the Beach, waar ze direct weer helemaal verliefd op elkaar werden. Ze kregen een relatie en deden in 2019 mee aan Temptation Island VIPS, wat ze vroegtijdig moesten verlaten omdat Channah zwanger bleek! Niet lang na de geboorte van zoontje Tiger raakte ze opnieuw zwanger van dochtertje Rumi. Hoewel het op dat moment goed leek te gaan tussen de twee, hadden ze een heel turbulente relatie met veel – publiekelijke – ruzies, break ups en verzoeningen. Maar toen Channah Quentin een halfjaar geleden aanreed, was dit voor hem einde relatie. De twee zijn toen definitief uit elkaar gegaan

Bachelor deelneemster

Quentin wordt de laatste tijd wel heel vaak gespot met een dame die we kennen van de Bachelor. In het vorige seizoen deed ze mee om het hart van Tony Junior te winnen. Ondanks de twee vrijwel direct al een sterke klik hadden, is het toch niks geworden. We hebben het natuurlijk over tattoeerster India!

In een aflevering van RUMAG’s Allures vertelde ze namelijk dat ze the deed al met een BN’er had gedaan, waar het al leek alsof ze hintte op Quentin. En dit vermoeden werd alleen maar bevestigd nadat Instagram-account Reality FBI een beetje research had gedaan, en erachter kwam dat de twee na de opnames van Allures samen een drankje deden, en ook met z’n tweeën een bezoekje aan de kapper brachten. 

Channah wil duidelijkheid

Deze geruchten zitten Channah duidelijk niet lekker, aangezien ze nadat de aflevering online kwam verhaal is gaan halen bij Farja Farvardin, die Allures presenteert. Zij heeft namelijk het vermoeden dat er al iets speelde tussen Quentin en India terwijl zij nog samen waren! Maar Quentin lijkt niet blij met het onderzoekje van Channah, aangezien hij keihard naar haar uithaalde via Instagram. Zo beschreef hij haar in zijn Stories als ”jaloers” en ”hypocriet”. Heftig!

Bron: Allures | Instagram @reality.fbi

Must reads 👀