Celebs

Insane: dit enorme bedrag verdient André Hazes aan zijn docu!

Al een tijdje zijn ze er hard mee bezig: het filmen van de documentaire van André Hazes. Hij heeft de docu nu ruim een week geleden verkocht aan Videoland, maar hoeveel geld heeft hij daarvoor gekregen? Spoiler: het is enorm veel!

Voor dit enorme bedrag verkocht André Hazes zijn documentaire aan Videoland

Het is echt een enorm hoog bedrag!

De documentaire

André wordt nu al een tijdje gevolgd door camera’s die zijn hectische leven vastleggen. André die zoenend werd gespot met de regisseuse van zijn docu, bijvoorbeeld ;). Wat we er precies in terug gaan zien weten we nog niet, maar we weten wel dat hij heeft verzocht zijn ex, Sarah van Soelen, er volledig uit te knippen. Dit is nogal opmerkelijk, omdat het filmen is begonnen toen hij nog samen was met Monique, en haar verliet voor Sarah. Daarnaast weten we ook dat hij vreemdging op Sarah met haar beste vriendin Anne Rose, en hij een korte relatie met haar had. Ook dat is gestrand, en nu is hij tóch weer samen met baby momma Monique. Wat we precies allemaal te zien krijgen weten we nog niet, maar wij hopen stiekem op een love story tussen André en Monique. Een happily ever after?

Verkocht aan Videoland

André heeft kennelijk zijn documentaire aangeboden aan SBS6, maar uiteindelijk verkocht aan Videoland. Het kan natuurlijk zijn dat SBS geen interesse had in de docu, of dat André vond dat ze er te weinig voor wilden betalen. Anyways, hij is dus verkocht aan Videoland voor maar liefst €250.000! Ja, dat is heel veel geld voor een documentaire. Wanneer die erop komt weten we nog niet, maar wij kunnen niet meer wachten!

Bron: Verraderlijk

Must reads 👀