Films & Series

Omg! Temptation Island opnames stilgelegd!

De vier koppels die meedoen aan dit seizoen van Temptation Island zitten hier allemaal met hetzelfde doel: kijken of hun relatie wel écht is dat ze willen. Dat betekent dus ook dat je de ultieme Temptation aan moet gaan, toch? Nou, één deelnemer was het hier dus niet mee eens. In de eerste aflevering werd er al een date geweigerd!

Opnames Temptation Island zijn stilgelegd omdat deelnemer date weigerde

Nóg een bewijsstuk dat het een juicy seizoen gaat worden!

Heftige gebeurtenissen

Eigenlijk wisten we van te voren al wel dat het een seizoen met nogal heftige gebeurtenissen zou gaan worden. Toen we de koppels leerden kennen, klonk het al niet bij iedereen heel veelbelovend. En dat werd alleen maar bevestigd toen er nogal veel juice over meerdere koppels naar buiten kwam! Daarnaast werd er ook nog een verleidster geïntroduceerd, die al ervaring bleek te hebben met tussen een relatie komen… En als kers op de taart is er ook nog de Swing of Love, die heel makkelijk een relatie kapot kan maken óf kan herstellen. Wij zijn mega benieuwd wat voor juice ons allemaal nog te wachten staat!

 

Kutbeelden

Na de ontmoeting met de koppels, krijgen de koppels nog een kans om elkaar te kunnen zien. Iedereen is hier natuurlijk heel blij mee, totdat René tegen Annabel zegt dat ze sowieso ”kutbeelden” te zien krijgt, omdat hij bang is dat de beelden van de pool party verdraaid zullen worden. Dit brak haar, en ze liep weg van de groep. ”Ik probeerde Annebel gerust te stellen, maar het tegenovergestelde gebeurde. Daardoor word ik wel een beetje geïrriteerd,” legt René uit. ”Daar kan ik wel van balen. Ik ben gewoon mezelf en zij denkt dat ik als een of andere pipo hier rondloop, maar dat is niet het geval. Ze moet me accepteren als de persoon die ik ben.”

Player

Om het allemaal nog erger te maken, wordt René die dag met twee verleidsters op date gestuurd, die hem een massage moeten geven. René vraagt de cameraman te stoppen met filmen, omdat hij denkt dat dit niet fijn is voor Annebel om te zien.”Omdat ik Annebel in een staat heb gezien vanmiddag waarin ze best emotioneel was, wil ik haar niet in een nog emotionelere staat brengen door beeld te leveren waarop ik twee dames aan het masseren ben,” legt hij uit. Met de dames spreekt hij af het op een handmassage te houden: ”Ik ben hier wel om de connectie aan te gaan met de dames. Ik ben hier natuurlijk ook voor mezelf, om te kijken: zit die player nog in mij?”

Bron: RTL Boulevard

Must reads 👀