Celebs

Bachelors Madieke legt uit wat er tussen haar en Fabrizio is gebeurd

Vorige week zijn we erachter gekomen dat Madieke de winnares was van de Bachelor België. Heel even leken ze voor ons het perfecte koppel, maar helaas; niks bleek minder waar. Vier weken na thuiskomst zijn de twee toch uit elkaar gegaan. Maar wat is er nou precies gebeurd? Dat legt Madieke voor ons uit.

Madieke legt via Instagram-video uit wat er met haar en Fabrizio is gebeurd

Want de Bachelor die er met de afvaller vandoor gaat, hebben we nog nooit eerder gezien!

 

Madieke’s verhaal

In België was De Bachelor: Na de Roos te zien, maar in Nederland niet. Hierom vatte Madieke het nog even voor ons samen. Volgens haar ging het in het begin namelijk heel goed tussen de twee: ze gingen samen hardlopen, knuffelen op de bank, filmpjes kijken, noem maar op. Maar na een tijdje werd het toch wat lastiger: Fabrizio was hard aan het werk om zijn doelen te behalen, waardoor Madieke niet de aandacht en liefde kreeg de ze nodig had. Daarom zijn ze samen in gesprek gegaan, en hebben ze heel open en duidelijk gecommuniceerd. Toen zijn ze dus tot de conclusie gekomen dat het beter was om een punt achter hun relatie te zetten. Ondanks ze vertelt dat ze er zeker wel verdrietig om is geweest, is ze blij dat Fabrizio direct zo eerlijk is was. Ook vertelt ze dat ze met iedereen, ja, ook met Margaux, nog on good terms is!

View post on Instagram
 

Scheve gezichten

Waar wij wel een beetje van opkeken, was dat Fabrizio nu met Margaux aan het daten is! Margaux stond samen met Madieke in de finale en kreeg destijds geen roos, maar nu zijn de twee dus wel aan het daten. Ondanks dit heeft Fabrizio nog wel een foto van hem en Madieke geplaatst over het einde van de Bachelor. Wat ons opvalt is dat het een beetje overkomt alsof de twee nog samen zijn, terwijl hij nu dus met Margaux is. Hij schrijft er namelijk bij dat hij heel blij is haar in zijn leven te hebben, en hij denkt dat het universum hun naar elkaar toe heeft gebracht. Ook bedankt hij Play4 voor het creëren van het prachtige verhaal. 

View post on Instagram
 

Hoe het nu verder gaat met Fabrizio en Margaux weten we niet precies, maar daar houden we jullie uiteraard over op de hoogte!

Bron: Instagram @madiekeeeBeeld: Instagram @madiekeee