Celebs

Oei: Jan Smit ontvolgt zus Monique op Instagram

Roos-Sanne

Het leek er even op dat alles oké was tussen Jan Smit en zijn zus Monique Smit. Na het hele voorval met Jan Smit en Maan hadden ze namelijk een tijdje lang knallende ruzie, maar vorig jaar werd beweerd dat deze ruzie helemaal niet zo heftig was, en dat ze allang weer on speaking terms waren. Maar nu heeft Jan Monique toch ontvolgt op the gram.

Oh, oh: Jan Smit ontvolgt zijn zus Monique op Instagram!

Wat zou er tussen de twee aan de hand zijn?

 

Jan Smit en Maan

Vorig jaar kwam Jan Smit veel in het nieuws, omdat er details over zijn affaire met Maan naar buiten waren gekomen. In 2020 zou zijn vrouw Liza de twee namelijk betrapt hebben, waarna hun huwelijk aan een zijden draadje hing. Jan zou toen voor een ”burn out” naar Spanje zijn gegaan om therapie te volgen, terwijl deze therapie eigenlijk bedoeld was om zijn huwelijk te redden. Hij heeft bij terugkomst destijds aangegeven dat het tussen hem en Liza weer heel goed ging. Maar wat heeft dit alles met zus Monique te maken?

 

Ruzie met zus Monique

De zus van Jan Smit, Monique Smit, zou na het uitkomen van de affaire de kant van Liza hebben gekozen. Hierdoor zouden de zanger en zijn zus een tijdje knallende ruzie hebben gehad. Het scheen zelfs zo heftig te zijn dat ze elkaar niet meer spraken! Afgelopen jaar kwam dit alles naar buiten. Jan Smit reageerde er toen op door te zeggen dat het allemaal wel meeviel, en dat die ruzie écht niet zo heftig was.

 

Jan Smit ontvolgt Monique

Een tijdje namen we genoegen met dat antwoord, maar nu zijn de echte antwoorden uitgekomen. Jan zou Monique namelijk altijd genegeerd hebben, waarschijnlijk uit woede. Uiteindelijk was het dan ook Liza, zijn vrouw, die de twee weer on speaking terms kregen. Toch lijkt het nu nog steeds niet opgelost te zijn. Jan Smit heeft Monique namelijk ontvolgd op Instagram, maar zij hem niet! Volgens het Instagram account @juicechannel__ zou Jan Smit issues hebben met zijn zus, maar doet Monique alsof er niks aan de hand is. Wat er precies aan de hand is, weten we nog niet omdat er nog niks is bevestigd door Jan of Monique zelf, maar we hebben zo’n vermoeden dat het niet heel leuk is allemaal!

 

Bron: Instagram @juicechannel__Beeld: Instagram @jansmit

Must reads 👀