Celebs

What?! Nikkie Plessen laat 7-jarig zoontje vliegend vliegtuig besturen

Roos-Sanne

Het klinkt als iets wat je in een gruwelijke horrorfilm zou zien: een happy family vliegt met hun 7-jarige zoontje in een privévliegtuig en laten hem het vliegtuig eens besturen. Een scenario dat gruwelijk mis kan gaan. Toch is dit gebeurd: modeontwerpster Nikkie Plessen plaatste namelijk in haar Instagram Stories dat haar zoontje het privévliegtuig mocht besturen.

Heftig: Nikkie Plessen laat haar 7-jarige zoontje een vliegtuig besturen

En zoals Nikkie wel vaker doet; de persoon die haar hierop aansprak, heeft ze geblokkeerd.

 

CitationJet CJ13

Waarschijnlijk zegt deze term je niet zoveel; ons ook niet namelijk. Maar een CitationJet CJ13 is een privévliegtuig. Dit is ook het model waar modeontwerpster Nikkie Plessen in bezit van is. Samen met echtgenoot Ruben Bontekoe maakt ze hier wel eens een vlucht in, maar kennelijk laat ze haar zoontje dit ook doen. Ze plaatste namelijk een foto in haar Instagram Stories, waarop te zien was dat de 7-jarige Alain het stuur vasthield. Iets wat natuurlijk vreselijk mis kan gaan. ”Altijd met papa vliegen,” schreef ze erbij; betekent dit dat ze dit wel vaker doen?

Menno Swart sprak Nikkie en haar man hierop aan via Twitter. Kennelijk houdt Nikkie niet zo van die kritiek, want niet veel later werd hij geblokkeerd.

Aeroflot-vlucht 593

De vlucht waar Menno op doelt, is de Aeroflot-vlucht 593. Dit was de vlucht van een vliegtuig van Moskou naar Hongkong, die nooit op de eindbestemming is aangekomen. Het vliegtuig crashte namelijk op een heuvel in Siberië. Uit onderzoek bleek later dat de piloot het stuur aan zijn 15-jarige zoon had gegeven, waarna het vliegtuig neerstortte. Alle inzittenden kwamen om het leven. Dit tragische ongeval is hét voorbeeld waarom het zo ontzettend gevaarlijk is wat Nikkie en Ruben doen met hun zoontje. 

Bron: Instagram @juicechannel__Beeld: Instagram @nikkie_official