Celebs

Zaal Bilal Wahib slechts halfvol bij eerste solo-optreden

Afgelopen zaterdag stond zanger Bilal Wahib voor het eerst in de Gashouder in Amsterdam om een soloconcert te geven! Na het incident van vorig jaar was hij een tijdje stil, tot hij eind 2021 zijn langverwachte album uitbracht. Nu stond hij dus voor het eerst op het podium, maar de zaal was slechts halfvol.

Bilal Wahib trekt halfvolle zaal bij eerste optreden in de Gashouder

Maar de fans die er waren, waren zeker de trouwe supporters!

Niet stilgezeten

Na het incident van de Instagram-live van vorig jaar, is Bilal verbannen van het platform; daardoor leek het voor fans alsof het heel lang stil is geweest rondom de zanger. Toch is niets minder waar! Hij is namelijk nu meer actief dan ooit op het welbekende TikTok, maar hij is ook al en jaar bezig met het maken van zijn eigen documentaire. Ook zou hij samen met zijn vriendin Sophie Keizer een kinderwens hebben; maar dat gaan we waarschijnlijk terugzien in zijn docu!

 

Halfvolle zalen

Afgelopen zaterdagavond stond Bilal dus in een halfgevulde zaal in de Amsterdamse Gashouder. Ondanks het geschreeuw van de fangirls zó hard was dat het leek alsof je in een gevulde zaal stond, was dat niet waar. Volgens RTL Boulevards muziekdeskundige Giorgio Hokstam heeft dit te maken kan hebben met zijn afwezigheid van Instagram. ”Ik denk toch dat het iets te maken heeft met het feit dat hij geen Instagram meer heeft,” vertelt hij in de RTL Boulevard uitzending. ”Hij had meer dan 300 duizend volgers, en ja, een heel groot deel ervan heeft totaal geen idee van wat er nu in zijn leven afspeelt,” vertelt hij. Volgens Giorgio zou de zaal compleet gevuld zijn als de zanger weer welkom was geweest op Instagram.

Bron: RTL BoulevardBeeld: ANP