Films & Series

Monica en Kaj doen bizarre onthullingen over nieuw seizoen Temptation: ”nog nooit meegemaakt”

Roos-Sanne

Sinds vorige week donderdag is het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave begonnen. We hadden van tevoren al zo’n gevoel dat het een heftig seizoen zou worden, maar natuurlijk was – en is – het nog even afwachten. Maar nu vertellen Kaj en Monica in een interview met de Telegraaf over alle juicy details van het seizoen!

Kaj en Monica vertellen over de heftigste Temptation-momenten van dit seizoen

We hadden al zo’n onderbuikgevoel dat dit seizoen vol zou zitten met bizarre gebeurtenissen, en dat bevestigen Kaj en Monica even voor ons!

 

Niks loslaten

Monica en Kaj vertellen dat ze de deelnemers in de villa níks vertellen over hoe het met de ander gaat. ”De deelnemers wisten niks. Zij zijn ook de hele tijd aan het vissen bij ons hoe het in de andere villa gaat. Maar wij zeggen niets, anders kunnen we iets verklappen,” vertelt Kaj. ”Wat je ook loslaat, gaat in hun hoofd een heel groot verhaal worden en ineens heb jij het gedaan. Dat moeten we niet hebben,” redeneert Monica.

Heftige kampvuren

Daarnaast vertelt Monica dat er dit seizoen hele heftige kampvuren te wachten staan. ”Er zit een fysieke afstand tussen mij en de kandidaten, die daardoor eigenlijk alleen maar steun bij elkaar zoeken. Maar op een gegeven moment ben ik dit seizoen wel naar een van de meiden toegelopen omdat ze zo verdrietig was,” vertelt ze erover. ”Soms denk ik: ‘Arme snoes, wat doe je hier? Pak lekker je koffer en ga naar huis’. Aan de andere kant: ze kiezen er zelf voor om mee te doen. De deelnemers hebben gesprekken met een psycholoog en ze krijgen veel begeleiding.”

 

Nog nooit meegemaakt

Vooral het laatste kampvuur gaat een heftige worden. ”Nou, bij het laatste kampvuur, waar Kaj en ik met zijn tweeën bij de hereniging van de stellen zijn, zaten we met onze bek vol tanden. Allebei,” werd erover verteld. ”Er waren momenten waar ik zó zenuwachtig van werd, dat ik me geen houding wist te geven. Dan kijk je elkaar aan van: wat gaan we doen? Er gebeurde, zoals altijd, van alles, maar zoiets hebben we nog nooit meegemaakt!” Klinkt natuurlijk mega heftig! We moeten nog even afwachten om te zien wat er gaat gebeuren…

Bron: TelegraafBeeld: Videoland