Celebs

Zien: dit zijn alle exen van Ronnie Flex!

Ondanks Ronnie Flex getemd is door zijn vriendin Demi de Boer, heeft hij ook wel een paar wilde jaren achter de rug. Het is dus ook niet gek dat hij dan wel een paar exen heeft die ook bekend zijn bij ons! Dit zijn de exen van Ronnie Flex.

Dit zijn de ex-vriendinnen van Ronnie Flex

Op dit moment is hij gelukkig met Demi de Boer, maar wie zijn zijn exen?

 

Famke Louise

Het is inmiddels al vier jaar geleden dat de geruchten voor het eerst de wereld inkwamen: Ronnie Flex en Famke Louise zouden aan het daten zijn. Ondanks ze het zelf heel lang ontkent hebben, waren de bewijzen keihard. Het feit dat ze namelijk meerdere keren intiem waren gespot, nogal close foto’s met elkaar plaatsten, maar ook hoe ze samen dansden in de videoclip van hun gezamenlijke nummer zeiden wel anders! Maar helaas, veel langer dan een jaar hield het geen stand. Ongeveer een jaar nadat de eerste roddels naar buiten kwamen, gingen ze uit elkaar!

 

DJ Wef

Ronnie Flex en DJ Wef hebben een kindje samen, ondanks ze nooit officieel een relatie hebben gehad. DJ Wef raakte zwanger met zijn kindje rond de tijd dat ook de eerste roddels rondom Famke Louise naar buiten kwamen! De twee zijn dus nooit een stel geweest, ondanks Ronnie en Wafae Kifi nooit hebben uitgesloten dat er iets tussen hun kon ontstaan. Inmiddels is hun dochtertje Nori al drie jaar oud, en heeft Ronnie een tweede kindje met zijn huidige vriendin!

 

Vriendin Demi de Boer

Demi de Boer is de dochter van oud-voetballer Ronald de Boer, en de huidige vriendin van Ronnie! De twee zijn inmiddels al ongeveer drie jaar helemaal happy samen. Ze zijn natuurlijk nog niet zo lang ouders van hun eerste kindje samen (en het tweede kindje van Ronnie), wat wel voor moeilijkheden heeft gezorgd. ”Ik ben de hele dag met Rémi bezig. Of onze relatie momenteel leuk is? Heel eerlijk? Nee,” vertelt ze. Dit is natuurlijk compleet begrijpelijk, en iets waar heel veel nieuwe ouders doorheen gaan. Wij vinden Demi en Ronnie in ieder geval een heel leuk stel!

View post on Instagram
 

Must reads 👀