Celebs

Neem een kijkje in het huis van Anna Nooshin in Den Haag

Anna Nooshin doet het al heel lang goed op het internet: inmiddels is ze namelijk al 10 jaar bezig met haar carrière! Van influencer, tot presentatrice, tot haar eigen make-uplijn, en nu ook nog haar eigen documentaireshe’s got it all. Het is dus ook niet echt een geheim dat ze aan al deze dingen nogal veel geld verdient. Maar hoe ziet haar huis eruit?

In dit peperdure huis woont Anna Nooshin

Ze woont in een enorm duur huis in Den Haag. Jealous!

Van Stolkpark

Anna Nooshin woont in de duurste wijk van Den Haag: Van Stolkpark, vlakbij Scheveningen. Hier woont ze met haar verloofde Nassim Zeta. Ze kochten het huis voor €3,4 miljoen, en daarna lieten ze er een hypotheek vestigen van €5,6 miljoen! Crazy. Voordat ze hier ging wonen, woonde ze in een appartement in Amsterdam; nogal een upgrade, dus! Toen ze het pand in Den Haag hadden gekocht, werd er eerst veel aan verbouwd. 

Inmiddels is het helemaal haar droomhuis. En voor die prijs mag dat ook wel! In totaal hebben ze 553m² ruimte, en 18 (!!) kamers, waaronder 8 slaapkamers. Nou, als ze een keertje ruzie hebben hoeft Nassim in ieder geval niet op de bank te slapen! Kijk hier alle foto’s van het huis! 

Zo ziet het huis eruit:

Lees ook: Binnen kijken bij Romee Strijd: haar nieuwe appartement in Zoetermeer

Bron: Bekende BurenBeeld: Instagram @annanooshin

Must reads 👀