Celebs

OMG: is André Hazes getrouwd in Vegas?! En Rachel Hazes is not amused

Dat de Hazes-familie nogal veel drama met zit meebrengt, weten we inmiddels allemaal wel. Ook nu is er dus weer wat: Rachel Hazes schijnt woedend te zijn op André, omdat hij het opnieuw wil proberen met Monique! Daarnaast gaan er ook nog geruchten rond dan André en Monique getrouwd zouden zijn in Las Vegas! Heftig.

Rachel Hazes woedend op André vanwege relatie met Monique

Rachel is nooit echt een fan geweest van schoondochter Monique, dus ze is ook zeker niet blij met het feit dat de twee hun relatie een tweede kans willen geven.

 

Rumour has it…

De geruchten dat André en Monique weer terug bij elkaar zijn, gaan al een tijdje rond. Alleen niks was nog bevestigd, en veel mensen dachten dat Monique de hints dropte voor aandacht en publiciteit. Maar nu lijkt het tóch zo te zijn dat de twee weer bij elkaar komen. Op dit moment zijn André, Monique en hun zoontje namelijk op vakantie in Amerika. Monique schreef op haar Instagram dat ze als familie op vakantie gingen, ”Om te kijken welke vorm ze nodig hebben als gezin”. En rumour has it dat André en Monique als stel terug gaan komen van vakantie!

 

Getrouwd in Vegas?!

De geruchten gaan ook al een tijdje dat André en Monique hun bruiloft aan het plannen zijn! Dit kwam voornamelijk omdat Monique in de afgelopen periode flink is afgevallen. Maar nu gaan er dus verhalen de ronde da Monique en André in Vegas getrouwd zouden zijn! Of dit ook echt klopt, is natuurlijk nog niet bevestigd. Het stel komt waarschijnlijk rond Bevrijdingsdag terug, en dan zal er meer duidelijk worden!

 

Rachel is not amused

Rachel Hazes, de moeder van André, is nooit blij geweest met schoondochter Monique. Hier is ze publiekelijk eerlijk over geweest. Ze is dan ook zeker niet happy met het feit dat André en Monique het opnieuw gaan proberen, en ze zou natuurlijk al helemaal pissed zijn als ze getrouwd terugkomen! Volgens bronnen heeft André op dit moment ook geen contact met moeder Rachel.

Bron: Showmag

Must reads 👀