Celebs

Darren Barnet nieuw gezicht van Victoria’s Secret gendervrije collectie

Victoria’s Secret staat bekend om hun prachtige lingerie, beautyproducten en natuurlijk hun ‘angles’. Vorig jaar heeft het merk bekendgemaakt dat ze niet langer meer met de angles werken, maar met nieuwe ambassadeurs. Eerder werd al gedeeld dat Megan Rapinoe en Priyanka Chopra het merk zullen ondersteunen als ambassadeurs. Nu wordt ook acteur Darren Barnet bij het team gevoegd. And we like it!

Lees ook: Dit zijn de 10 knapste mannelijke Netflix acteurs

Gendervrije collectie

Victoria’s Secret komt met een geheel nieuwe collectie. Een gendervrije collectie deze keer. Darren Barnet is dus een nieuwe ambassadeur geworden voor deze nieuwe lijn. Deze knapperd kunnen wij natuurlijk kennen uit de serie ‘Never Have I Ever’. Dit is een razend populaire serie op Netflix.

Dit is de allereerste keer dat er een man wordt uitgekozen als gezicht voor hun collecties. Maar zeg nou eerlijk, hij is ook hartstikke knap! Wij snappen wel dat ze hem als nieuw gezicht willen hebben voor hu nieuwe collectie. Darren is me-ga blij met zijn nieuwe werk. Hij laat hier dan ook het volgende over weten op Instagram: “Ik ben blij dat ik hier deel van mag uitmaken. Het bedrijf focust erg op bewustwording rondom onderwerpen als mentale gezondheid, inclusiviteit en gemeenschapsgevoel. Ik kan mijn enthousiasme dan ook amper bedwingen.”

View post on Instagram
 

Darren over ‘Never Have I Ever’

Het is een goede keuze geweest om Darren toe te voegen aan het team. Hij weet als geen ander hoe het is om niet geaccepteerd te worden door de mensen om hem heen. De serie Never Have I Ever doet hem dan ook erg denken aan zijn eigen schooltijd. Alleen was hij daar niet de knappe populaire jongen, als hoe wij hem kennen uit de serie. “Ik weet hoe het voelt om er niet bij te horen en hoe belangrijk het is om je gesteund en geaccepteerd te voelen”. Aldus Darren.

Lees ook: Interview transgender Solange Dekker: “Vrouw zijn is meer dan een lichaam”Interview transgender Solange Dekker: “Vrouw zijn is meer dan een lichaam”

Het populaire vrouwen merk heeft eerder een herlancering aangekondigd. Tijdens de aankondiging hebben zij laten weten dat nu ‘een toonaangevende, wereldwijde pleitbezorger te zijn voor woman empowerment.’ We go girls! Het hoofd van het bedrijf Martin Waters, heeft laten weten dat het tijd is om de vrouwen aan de macht te laten komen. Het gaat tenslotte niet over wat de mannen willen maar wat de vrouwen willen!

Bron: rtlboulevard.nlBeeld: Instagram @darrenbarnet