Celebs

Ronald de Boer was niet direct blij toen dochter met Ronnie Flex thuiskwam

Roos-Sanne

Ronnie Flex is inmiddels al een tijdje samen met Demi de Boer, dochter van oud-profvoetballer Ronald de Boer. Hoewel hij zijn schoonzoon nu wat beter heeft leren kennen, was Ronald niet vanaf het begin al gek op Ronnie. In LINDA Meiden legt hij uit waarom!

Ronald de Boer was niet blij met schoonzoon Ronnie Flex

Gelukkig kunnen de twee het inmiddels wél heel goed met elkaar opschieten!

 

Struggles in relatie

Ronnie Flex is al een tijdje samen met zijn huidige vriendin Demi de Boer. Zij is de dochter van de oud-profvoetballer Ronald de Boer. De twee zijn inmiddels zo’n drie jaar samen, en hebben sinds een halfjaar een dochtertje: Rémi Ayoki. Aan LINDA vertelt Demi openhartig over de struggles waar hun relatie doorheen gaat sinds de geboorte van hun dochter. ”Ik ben de hele dag met Rémi bezig. Of onze relatie momenteel leuk is? Heel eerlijk? Nee,” vertelt ze. ”We moeten even wennen. Soms ben ik bang dat we uit elkaar groeien, omdat we een beetje langs elkaar heen leven, maar daar praten we over. Ronell noemt mij een controlefreak. Hij is veel geduldiger dan ik, door hem ben ik relaxter geworden. We vullen elkaar goed aan.”

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

 

Eerste ontmoeting met schoonvader

Volgens Ronald had hij nogal een oordeel over de rapper vóór hun eerste ontmoeting. ”Toen ze met Ronell thuiskwam, dacht ik wel even: is dat slim? Wil ik dit voor mijn dochter?” vertelt hij aan LINDA. Dit had volgens hem voornamelijk te maken met de scene waar hij uitkomt: ‘s avonds vaak tot laat weg en veel op vakantie. Maar gelukkig is hij inmiddels helemaal bijgedraaid! ”Maar nu ken ik hem: hij is zachtaardig, lief en timide. Net als bij voetballers: agressief in het veld, maar daarbuiten poeslief.”

Bron: LINDA Meiden | RTL Boulevard