Fashion

Met deze TikTok-hack maak jij jou té kleine jeans groter!

Een te grote broek kleiner maken, daar zijn al allemaal hacks voor. Je kan je knoop door een lusje halen of je draagt een riem. Easy! Maar is heel vervelend als jou lievekingsbroek een beetje te klein gaat zitten. Daar komt TikTok om de hoek kijken met zijn life changing hacks. Er is nu een trend gaande waarbij je een net te strakke broek wijder kan maken. Dit moet jij weten!

Lees ook: Say what? Dit is de functie van het kleine zakje in je spijkerbroek

TikTok-hack

Je kast ligt vol met kleding, maar de helft draag je waarschijnlijk niet eens meer. Waarom? Omdat dingen gewoon krapper gaan zitten naarmate je ouder wordt. Jammer! Gelukkig deelt Tiktokker Lily Schoknecht haar ideale hack met ons. En thank god! In de video probeert ze een hack uit van haar grootmoeder. Ze probeert namelijk een te kleine broek, een beetje groter te maken. En het beste van alles; het werkt!

Zo werkt de hack

Dit is een heel makkelijke hack. Dus trek al je (te kleine) broeken uit de kast, and let’s get started! Trek je jeans aan! Nu ga je iets geks doen; ga voor ongeveer 4 minuten met je broek onder de douche staan. Houd vervolgens je natte broek aan en laat hem zo’n 30 minuten uitrekken. Een beetje oncomfortabel, maaarr dan heb je ook wat. Trek de jeans daarna uit en laat het drogen aan de droogmolen. In iedergeval in de buitenlucht! Je zal merken dat nadat je broek droog is hij weer als gegoten zit!

Lees ook: Deze jeans is gecanceld!

De droger moet je ontwijken

Het lijkt een goed plan om met al je spijkerbroeken onder de douche te springen, maar denk wel na over de gevolgen. Wat doe je met je broeken als je ze hebt uitgetrokken? Je kan ze absoluut NIET in de droger gooien. Dan worden ze weer kleiner. Dat is nou precies iets wat wij niet willen bereiken. Hopelijk lees je dit voordat het te laat is…

Bron: GraziaBeeld: Pinterest

Must reads 👀