Lifestyle

Zo goed passen Thomas en Merel bij elkaar volgens hun sterrenbeeld

Oh, oh, oh. Wat een bloedstollende finale was dit! De Bachelor heeft na weken wachten eindelijk besloten aan wie hij de laatste roos geeft. Merel mag zich de gelukkige noemen en gelukkig, dat is ze zeker! Het lijkt allemaal leuk tussen de twee, maar hoe goed passen ze eigenlijk bij elkaar op basis van hun sterrenbeeld? Let’s find out!

Merel en Thomas

Dat de twee cute zijn samen, zie je gelijk! Mochten ze nog steeds bij elkaar zijn, dan hebben ze een wel heel romantisch verhaal over hoe ze elkaar hebben ontmoet. Namelijk in het warme Mexico! Zowel Thomas als Merel ziet er goed uit, dus dat is al een pluspuntje. Maar of het echt een match is, daar kunnen wij maar op één manier achter komen. Door naar hun sterrenbeeld te kijken!

Lees ook: Zo goed passen WimLex en Maxima bij elkaar volgens de sterren

Sterrenbeeld Thomas

Thomas is jarig op 8 mei. Dat betekent dat hij een Stier is als sterrenbeeld. Stieren staan erom bekend dat ze loyaal zijn in een relatie. In de ogen van een Stier is hun partner het enige waar ze voor moeten gaan. Een klein minpuntje; een Stier kan erg bezitterig zijn. Als zij weinig aandacht krijgen van hun partner worden ze jaloers. Dus zolang Merel Thomas genoeg aandacht geeft, zit alles goed.

Ook weten wij van Stieren dat het goede ouders zijn. Het is dan misschien een beetje vroeg, maar hoe schattig zal het zijn; een kleine Thomas of Merel?

Sterrenbeeld Merel

Merel Beks is een Waterman! Voor de échte sterrenbeeld kenners; dat betekent dat ze niet al te goed is in de liefde. Voor een Waterman is de liefde vaak een beetje verwarrend omdat ze het vergelijken met een vriendschap. Dit zou nog wel eens pijnlijk uit kunnen pakken voor Thomas. Toch is een Waterman wel gefocust op de liefde. Ze proberen namelijk elk kneepje van het vak te leren! Daar kan Thomas dan toch weer mooi bij helpen. Hij heeft er tenslotte al een aantal relaties op zitten.

Lees ook: Zo goed passen Rijk Hofman en Indigo bij elkaar volgens hun sterrenbeeld

Conclusie

Thomas is een Stier en hij zal helemaal gaan voor zijn relatie. Merel daarentegen is een Waterman, die de liefde een beetje verwarrend vindt. Een beetje tegenstrijdig dus, maar zeg nooit nooit!

Of de twee echt een goeie match zijn, dat zal de tijd ons leren!

Beeld: Videoland