Celebs

Prinses Alexia betaalbare (!) Kingsday’s fit

Roos-Sanne

Gisteren was het Koningsdag: voor ons betekende dat vooral de stad in en festivals afstruinen, maar voor de Koninklijke familie betekende dat natuurlijk de viering van Willem-Alexanders verjaardag in Limburg, voornamelijk Maastricht. En, hoe kan het ook anders, natuurlijk ook in de meest prachtige outfits! Maar er was één outfit die er écht uitsprong voor ons.

Hier komt het broekpak van prinses Alexia vandaan die ze droeg op Koningsdag

Op de foto die de Koninklijke familie deelde op Instagram, sprong één outfit er he-le-maal uit: namelijk het groene broekpak van prinses Alexia!

 

Koningsdag 2022

Gisteren was het Koningsdag; voor ons is dat eigenlijk gewoon een reden om de lekkerste drankjes te maken, en te gaan stappen. Maar voor de Koninklijke familie betekent dat natuurlijk iets anders. Zij vierden gisteren namelijk de verjaardag van koning Willem-Alexander. De familie zag er weer prachtig uit, zagen we op een Instagram-kiekje van het Koninklijk Huis. Wij zijn ons gaan afvragen waar prinses Alexia haar prachtige broekpak vandaan had. 

View post on Instagram
 

 

Groen broekpak van Alexia

Prinses Alexia droeg namelijk een prachtige groene broek, met een mooie bijpassende blazer erop. Na een beetje onderzoek, zijn wij erachter gekomen dat het broekpak van de enige echte Zara is! Of course. Waar zouden we ook zijn zonder de Zara? Helaas is het broekpak uitverkocht, dus wij kunnen ‘m niet meer scoren.

 

Gestolen tasje

Ook houdt prinses Alexia een roze tasje vast op de foto. Het is een tasje die héél goed matched bij de prachtige roze jurk van koningin Máxima. Iets té goed, vinden wij. En dat klopt: Alexia heeft namelijk het tasje gestolen – eh, geleend – van haar moeder! Het tasje is van Máxima’s favoriete merk: Natan.

Bron: JanBeeld: Sem van der Wal Getty Images