Films & Series

Dit is de winnares van de Bachelor Nederland

Omg, we can’t! Na weken wachten weten wij nu ein-de-lijk wie de winnares is van de Nederlandse Bachelor. Gisteren was de bloedstollende finale-aflevering te zien op Videoland. Daarin zagen wij aan wie onze Bachelor Thomas zijn laatste roos gaf tijdens de rozenceremonie. Een kleine spoiler; wij hebben al eerder voorspeld wie de winnaars zou worden. Heb je de finale nog niet gezien? Klik dan door naar een ander artikel.

Lees ook: Spoiler: dit zijn de winnaressen van de Bachelor NL & BE

Romantische 24-uursdate

Er waren nog twee dames over in de spannende finale-aflevering van de Bachelor. Maureen en Merel. Thomas en Maureen konden het vanaf dag één goed met elkaar vinden. Maureen won zelfs de first-impression roos. Maar ook met Merel had Thomas een diepe connectie. Thomas ging met beide dames op 24-uursdate.

Thomas nam Maureen mee op een boot. Het was een luxe uitje. Zoals wij onze Bachelor kennen deelt hij gelijk al zoentjes uit. Maureen vertelt hier het volgende over: “Ik merk dat Thomas steeds meer kusjes begint te geven en dat het intiemer wordt. Het is alsof je 16 bent en in love”. Wat lief! Naast de boot date gingen ze ook iets spannends doen… ze gingen paramotorvliegen. Whooo!

Maar ook Merel heeft de Bachelor helemaal voor zichzelf, voor wel 24 uur lang! Deze date was erruhg romantisch. De twee gingen namelijk naar een mooie cenote. Samen plonzende ze het water in en ze vlogen elkaar in de armen. Na dit romantische tripje, gingen ze samen dineren. Thomas deelt vervolgens wel heel lieve woorden met Merel. “Ik voel me weer 19 en ik voel me weer het jongetje in de klas die verliefd is op het mooiste meisje in de klas”. Hoe lief is dit?

De laatste rozenceremonie

Dit gedeelte van de aflevering was wel erg spannend. Het was tijd voor onze Bachelor om de laatste rode roos uit te delen. Natuurlijk moest hij eerst nog wat lieve woorden delen met de dames. Hij begint met Maureen. “Lieve Maureen, je bent mijn droomvrouw”. Nou, dan weet je al genoeg zou je denken… “Maureen, ik wil je niet laten gaan. Ik wil je bij me houden. Het smaakte naar meer”. En toen viel de bom want Thomas kwam met een ‘maar’. “Mijn hart behoort tot iemand anders. Ik vind het een verschrikkelijke keuze.” OMG! Maureen vond het een vreemde keuze, maar ze wenst hem alsnog al het geluk toe.

Dan is het wel duidelijk wie de winnares is. Merel! “Toen ik je mocht omarmen bij de modderceremonie, voelde het goed”, zegt Thomas tegen haar. “Ik kon je niet meer loslaten en kon niet stoppen met je te zoenen. En vanaf toen af aan zat je in mijn hoofd.” Thomas vertelde het verhaal alsof hij zojuist écht de liefde van zijn leven had gevonden. “Mijn zoektocht naar liefde eindigt hier, omdat ik het heb gevonden en dat ben jij. Lieve Merel, ik kan niet wachten om je nog beter te leren kennen en nog verliefder op jou te worden. Dus ik wil je vragen: wil je de laatste roos van mij aannemen?” Ahww wat schattig! Natuurlijk is Merel hartstikke verrast en pakt ze in alle blijdschap de roos van de Bachelor aan.

En nu?

Merel laat weten dat ze echt gek op Thomas is en dat ze heel blij is dat zij de roos heeft gekregen. Thomas zegt vervolgens: “Wie had dit ooit gedacht? Ik kan er niet bij. Ik ben wel echt verliefd zoals nooit tevoren.”

Lees ook: Omg! Thomas geeft uniek cadeau aan Merel

Wij denken dat de twee nog steeds samen zijn. In een contract wat ze moesten ondertekenen stond dat ze minimaal een half jaar een relatie moesten houden, of moesten doen alsof. Wij hopen natuurlijk dat de twee nu nog écht samen zijn, want zijn ze niet lief samen?

Bron: rtlboulevard.nl @realityfbiBeeld: RTL Boulevard

Must reads 👀