Celebs

Heavy: Tim Hofman krijgt regelmatig bedreigingen door BOOS

Roos-Sanne

Tim Hofman is de presentator van BNN Vara’s BOOS. In BOOS lost hij conflicten op tussen mensen en bedrijven, of helpt hij slachtoffers van fraude, oplichting of dergelijke zaken. Het is dan ook niet gek dat sommige mensen juist boos zijn op Tim, omdat ze zich aangevallen voelen. Maar soms gaat het wel heel ver: hij krijgt namelijk regelmatig bedreigingen binnen.

Tim Hofman wordt regelmatig bedreigd door programma BOOS

Eén keer is het zelfs helemaal uit de hand gelopen, waardoor hij onder anderen een hersenschudding opliep.

 

College Tour

Tim is te zien in de eerste aflevering van College Tour. Daarin vertelt hij dat hij wel regelmatig bedreigingen krijgt door zijn werk. ”Ik heb mensen die aan mijn deur zijn gekomen, ik heb veel bij de recherche gezeten,” vertelt hij erover. ”Wij draaien niet meer zonder beveiliging.” Ook vertelt hij dat de dreigementen niet stoppen bij hem, maar dat ook zijn familie er regelmatig bij betrokken wordt.

 

Lees ook: Dit zijn alle exen van de broertjes Hofman op een rijtje

 

Incident in 2017

In 2017 is het dan ook een keer flink misgegaan voor Tim. Hij draaide destijds een aflevering over een huisjesmelker, wat compleet uit de hand liep. Hij werd flink aangepakt door de verdachte. Zo eindigde hij de dag met een gebroken kaak, een whiplash, een hersenschudding en een gebroken kaak. Heftig! 

 

Maatregelen treffen

Zoals we allemaal kunnen begrijpen, heeft Tim dus enkele maatregelen moeten treffen voor zijn veiligheid. Zo filmt hij vaak in het bijzijn van een beveiliger, en heeft hij een soort noodknop in zijn tas. Wanneer hij die noodknop indrukt, worden de hulpdiensten ingeschakeld. Die gaan dan met een helikopter boven de situatie vliegen. 

 

Lees ook: Wow: Prince Charming’s Olav onder vuur in nieuwe BOOS aflevering

Bron: FEM FEMBeeld: Instagram @debroervanroos