Celebs

Hup Holland Hup! Dit zijn de 5 knapste Nederlandse voetballers

cDe knappe mannen natuurlijk! Als je een voetballer bent lijkt het wel alsof je spontaan ook knap bent. Daarom zetten wij de 5 knapste Nederlandse voetballers hieronder op een rijtje voor jou. Enjoy!

Juichen voor Nederland

Hup Holland hup! Als er een paar van die knapperds over het veld rennen, dan weten wij wel hoe we ze moeten aanmoedigen. Maar wie zijn nou de allerknapste uit het Nederlands elftal?

Frenkie de Jong

Laten we gelijk maar goed beginnen. Frenkie de Jong is pas 25 jaar en is nu al de sterspeler van het Nederlands elftal. Hij is niet alleen een goede voetballer, hij ziet er ook nog eens goed uit! Met z’n blonde lokken weet hij alle vrouwen om z’n vinger te winden. Helaas voor ons, is Frenkie niet meer vrijgezel. Frenkie is al heel lang samen met zijn jeugdliefde Mikky Kiemeney. Wel heel cute!

View post on Instagram
 

Wout Weghorst

Wout Weghorst is wel echt een droomman. Hij ziet er goed uit, houdt van sporten en is nu al -op zijn 30ste- vader van twee dochtertjes. Zijn dochters heten Juul & Lucie. Lief hé! Met voetbal doet hij het ook behoorlijk goed. Hij is aanvaller en heeft al meerdere doelpunten op z’n naam staan. You go!

View post on Instagram
 

Matthijs de Ligt

Nog zo’n knapperd! In 2017 startte Matthijs zijn debuut in het Nederlands elftal. Hij is verdediger en ook hij heeft al meerdere doelpunten op zijn naar staan. Of hij single is? Nee, helaas niet. Hij heeft al een langere tijd een relatie met model Annekee Molenaar. Het koppel is wel een plaatje om te zien!

View post on Instagram
 

Memphis Depay

Ik denk dat wij Memphis allemaal wel kennen. Hij ziet er goed uit en hij kan ook super goed spelen! Deze man heeft -hou je vast- wel 41 doelpunten gescoord. Wow! Memphis is momenteel 28 jaar oud. Hij speelt sinds 2013 in het Nederlands elftal.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Dit zijn volgens de wetenschap de 10 knapste mannen ter wereld

Noa Lang

Last but not least, Noa Lang. Dit is een échte mooi boy. Als hij geen voetballer had geworden was hij vast en zeker model geweest. De positie van Noa is een middenvelder, hij heeft dus de meeste kans om te winnen. Deze knapperd is 23 jaar oud en had een relatie met Blossom Blue. Hoe het nu tussen de twee gaat is niet bekend.

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram @frenkiedejong