Celebs

Lisa heeft haar hart verloren aan deze Nederlandse voetballer

Kennen jullie blondie Lisa van Zuylen nog, uit het programma Love Island? Lisa deed mee in het tweede seizoen van het programma. Daar vormde ze een tijdje een koppel met Thijs, maar helaas was dit van korte duur. Gelukkig kan zo’n knapperd niet lang single blijven. Lisa heeft nu namelijk een relatie met een wel heel knappe voetballer!

Lees ook: Breaking! Love Island winnaars Job en Esmée onverwachts uit elkaar!

Over Lisa

Lisa is een blonde dame die geboren is in Amsterdam, maar tegenwoordig woont ze in Mijdrecht. Ze werkte eerst bij de Albert Heijn, maar nu verdient ze haar geld in The Harbour Club in Vinkeveen. Ook is deze knapperd een heuse influencer. Met ruim 80.000 volgers laat ze menig mannen harten sneller kloppen. Lisa deed mee in het tweede seizoen van het programma Love Island. Eerder had deze blondie al een relatie met profvoetballer Giovanni Troupee, maar helaas is deze relatie niets geworden. In Love Island vormde ze voor kortere tijd een koppel met Thijs. Maar is dit werd hem uiteindelijk niet

Nu is Lisa smoorverliefd op een andere knappe voetballer. De twee hebben zelfs een relatie. Wij vinden het een match!

Lees ook: Oh No! MAFS Rowan draagt haar trouwring niet meer!

Lisa en Koen

Dat Lisa een type heeft mag wel duidelijk zijn. Ze gaat er nu voor de tweede keer met een voetballer vandoor. Deze keer is het niemand minder dan Koen Blommestijn! Eerlijk is eerlijk, deze jongen mag er écht wel zijn! Beide zijn ze dus me-ga knap. Als deze twee niet bij elkaar passen, dan weet ik het ook niet meer. Lisa deelt wel een hele lieve foto van hun saampjes op haar Instagram.

“You make me feel like the luckiest girl in the world 🤍” Staat er in de caption.

View post on Instagram
 

En? lief he!!

Beeld: Instagram @lisavanzuylen

Must reads 👀