Celebs

Omg! Ricky ziet nog een toekomst met Jaydi

Het is nog even afwachten tot het nieuwe seizoen van Eating With My Ex online komt, maar wij kunnen al bijna niet meer wachten! Met onder anderen Jaydi en Ricky die terugkomen in één van de afleveringen, staat er ons heel wat te wachten. Eating With My Ex deelt met ons de eerste fragmenten, en wij kunnen na het zien niet wachten op hoe dit verder gaat aflopen. Ricky vertelt dat hij nog wel een toekomst met Jaydi ziet, maar ziet zij dat ook?

Dit zijn de eerste beelden van Eating With My Ex!

Jaydi en Ricky bespreken hun relatie: Ricky mist haar eigenlijk nog wel, maar mist Jaydi hem ook nog?

 

Het perfecte plaatje

Wanneer de vraag wordt gesteld: ”Waren jullie het perfecte plaatje?” wordt het een beetje ongemakkelijk. ”Ik denk voor het buitenaanzicht, ja,” antwoordt Jaydi erop. ”Qua uiterlijk 100%. Maar we zijn toch ook wel heel verschillend van elkaar denk ik, toch?” Het lijkt erop dat dit niet het antwoord was dat Ricky had gehoopt. ”Ik vind dat dat wel meevalt, eigenlijk. En ik denk nog steeds dat wij wel het perfecte plaatje zouden kunnen zijn,” is zijn antwoord. ”Ik weet dat jij dat vindt.” Pijnlijk! Poor Ricky.

 

Niet lullig bedoeld

Later in het gesprek vertelt Ricky dat hij Jaydi eigenlijk nog wel mist. ”Ik heb wel anderhalf jaar lang een knuffel van iemand gemist. Van iemand die van me houdt, niet die de volgende ochtend, of dezelfde avond nog, weg is,” vertelt hij openhartig. ”Ik denk dat ik wel een beetje hetzelfde heb als jij,” antwoordt Jaydi daarop. Maar daarmee bedoelt ze niet helemaal hetzelfde. ”Dat is niet lullig bedoeld, maar het is niet zo zeer dat ik jou mis, maar inderdaad dat je thuiskomt en je vertelt hoe je dag is geweest, en dat je samen ‘s ochtends wakker wordt.”

Dit lijkt niet zo lekker bij Ricky te vallen. ”Dus je mist mij niet?” Vraagt hij. ”Tuurlijk mis ik het af en toe, maar ik denk dat ik meer een iemand mis, dan specifiek jou. Dit klinkt zo fucking lullig,” zegt ze een beetje ongemakkelijk. ”Ja, dat klopt.”

Poor guy, je ziet aan zijn gezicht dat hij het heel vervelend vindt. ”Sorry, zo bedoel ik het niet,” zegt Jaydi nog. ”Het komt gewoon heel vervelend mijn strot uit.” Wij zijn heel benieuwd naar de rest van de aflevering!

Bron: Eating With My ExBeeld: RTL