Celebs

Bachelors Inge heeft na haar vertrek met een psycholoog gepraat

In een eerdere Bachelors aflevering zagen wij dat Bachelor Thomas het erg moeilijk had met het vertrek van Inge. Hij voelde achteraf toch niet de kriebels naar waar hij opzoek was. Inge pakte dit nieuws goed op: ‘Ik hoop dat je de goede keuze maakt. Het is goed zo.’ deelde ze toen. Toch blijkt nu dat Inge met een psycholoog heeft moeten praten na het programma. 

Lees ook: Omg! Bachelor Thomas in tranen door deelneemster

Inge werd naar huis gestuurd

Het voelt nooit goed om zo vlak voor de finale naar huis gestuurd te worden. Thomas had het ook moeilijk met zijn beslissing. De Bachelor barstte achteraf dan ook in tranen uit. Inge pakte dit wel goed op en vertelde: ”Het is zo bijzonder dat iemand zich zo wegcijfert zodat jij misschien wel de juiste keuze kan maken. Dat raakt mij heel diep.” Aldus Inge.

Tijdens de rozenceremonie had de Bachelor het heel erg zwaar. Inge daarentegen leek het allemaal wel prima te vinden. Hoe dan? ‘Ik voelde ook zeker emotie, maar dit was mijn oprechte eerste reactie. Je bouwt een heel bijzondere band met hem op, maar ook met de andere dames, dan gun je elkaar het beste en het belangrijkste is dat iemand zijn of haar hart volgt. Ik wil daarin niet in de weg gaan staan op wat voor manier dan ook, vandaar dat ik ook niet emotioneel werd.

Psycholoog

Inge schrok wel erg van zichzelf. Is dit wel een normale reactie die ze gaf? Inge heeft daarom met de psycholoog van het programma gepraat om te kijken of haar reactie normaal was. De psycholoog liet weten dat Inge al veel heeft meegemaakt, vanwaar ze de situatie beter oppaktte. Inge laat weten dat ze de dag na de rozenceremonie wel heeft gehuild. ‘Maar dat was meer omdat alles er even uitkwam en het zo’n bijzonder en mooi avontuur was geweest.’

Lees ook: No way! Fabrizio is naar bed geweest met alle overgebleven deelneemsters!

Duidelijk dus!

Bron: &CBeeld: Love & Reality

Must reads 👀