Celebs

Uitgelekt: deze BN’ers doen mee aan StukTV’s Jachtseizoen!

Jachtseizoen is hét programma waar we stiekem allemaal wel eens aan mee zouden willen doen, toch? Helaas is het alleen voor BN’ers, maar ook dat vinden wij helemaal geweldig. Nu zijn de eerste kandidaten van het nieuwe seizoen van Jachtseizoen uitgelekt! Dit zijn ze.

Zien: de eerste BN’ers die meedoen aan Jachtseizoen zijn al uitgelekt

Hoewel het natuurlijk de bedoeling is dat het geheim blijft, kan het soms gebeuren dat er kandidaten uitlekken. Dat is nu dus gebeurd; er zijn namelijk 3 BN’ers gespot die mee zouden doen aan het nieuwe seizoen van Jachtseizoen!

 

Jachtseizoen

Waarschijnlijk ken je het al wel: in 2016 besloot het iconische trio dat samen StukTV vormt een nieuwe serie te introduceren. Namelijk, Jachtseizoen! Ze nodigen BN’ers uit die moeten vluchten van Giel, Thomas en Stefan. Elke 10 minuten wordt de locatie van die BN’er doorgestuurd naar de jongens, die op basis daarvan de ”gevluchte gevangene” moeten opsporen. Als de BN’er vier uur lang uit handen van de StukTV jongens weet te blijven, winnen zij! Zo niet, wint Team Stuk. Elk seizoen worden de regels nét iets aangepast: soms in het voordeel van de gevangenen, maar soms in het voordeel van de jongens. Elk seizoen is het weer mega spannend, en doen de meest iconische BN’ers en influencers van het moment mee! Het blijft altijd een verassing wie eraan meedoen, maar nu zijn er tóch drie deelnemers uitgelekt!

 

Lees ook: Get ready voor de Bachelor 2022: dit is het type van Thomas van der Vlugt

 

Deelnemers uitgelekt

Volgens het juicekanaal @reality.fbi op Instagram zijn er inmiddels al drie deelnemers uitgelekt. Op 8 april plaatste Olcay Gulsen al een selfie met Ruud de Wild op haar Instagram Stories. ”Wij gaan dus iets heel leuks doen… Mogen natuurlijk niet zeggen wat (ja heel flauw) maar het is heel spannend,” schreef ze er toen bij. Niet veel later kregen ze een DM van een volger. ”Olcay en Ruud de Wild rennen hier in een oranje overal door Amsterdam met een cameraploeg achter hun aan,” vertelde de volger. Toen was het dus al duidelijk dat ze meedoen aan het Jachtseizoen!

Maar daar blijft het niet bij. Vandaag is volgens Reality FBI nog een deelneemster gespot in een oranje overall! ”Een klein halfuur geleden is Maxime Meiland gespot in Zutphen in eenzelfde oranje overall. Ook die zien we dus terug in het Jachtseizoen.” Dit belooft dus weer een mega leuk seizoen te worden. Wij kunnen nu al niet meer wachten!

Lees ook: Giel de Winter openlijk over bewogen jeugd, drugsgebruik en vaderschap in ‘Open Kaart’ met Robert

Bron: Instagram @reality.fbiBeeld: Stuk TV