Astrologie

Deze 3 sterrenbeelden gaan het snelst vreemd

sterrenbeelden-vreemdgaan

Vreemdgaan is een absolute no-go. Het maakt niet uit wat de omstandigheden zijn, vreemdgaan is bijna altijd direct einde relatie. En terecht! Maar wist je dat er bepaalde sterrenbeelden zijn die eerder vreemd zouden gaan dan anderen? Dit zijn de sterrenbeelden die most likely zijn om vreemd te gaan!

Deze drie sterrenbeelden zouden als eerst vreemdgaan

Watch out, ladies. Vermijd mannen met deze sterrenbeelden, en zoek naar mannen die wél loyaal zijn ;)-. Deze resultaten zijn trouwens gebleken uit een onderzoek, dus het is bewezen dat deze sterrenbeelden het snelst vreemd zouden gaan!

Waterman (20 januari – 18 februari)

Uit alle sterrenbeelden zou de Waterman waarschijnlijk als eerste vreemdgaan. Uit het onderzoek bleek namelijk dat 10,9% van de mensen die vreemdgingen, een Waterman zijn! Dát zijn nog eens bewijzen. Hoewel Watermannen worden gezien als loyaal, zijn ze dit alleen wanneer ze 100% tevreden zijn met hun relatie. Watermannen zijn extravert en willen graag leuke dingen doen met hun partner. Ze missen gewoon die spanning als ze te lang stilzitten. Natuurlijk is dit geen goede reden om vreemd te gaan. Communication is key, Waterman!

Vissen (19 februari – 20 maart)

Op nummer twee: de Vissen. De Vissen is een gevoelig sterrenbeeld, en zal er dus waarschijnlijk heel erg mee zitten wanneer die is vreemdgegaan. Daarom zal die het waarschijnlijk ook eerlijk opbiechten. Maar iemand die zo gevoelig is, wordt dus ook makkelijk beïnvloed en gaat vaak mee in zijn emoties. De Vissen zal dus nooit vreemdgaan met de intentie om de ander pijn te doen, maar omdat hij/zij zo kan worden meegetrokken in zijn/haar emoties. But still, dat is geen reden om vreemd te gaan!

Ram (21 maart – 19 april)

Ook de Ram is niet al te betrouwbaar. Dit komt vooral doordat de Ram impulsief en avontuurlijk is, en graag doet waar hij/zij zin in heeft. Ze zijn over het algemeen gewoon niet echt relationship material in hun jonge jaren, en moeten eerst hun wilde haren verliezen. Daarnaast kan de Ram ook snel jaloers worden, waardoor hij/zij het gevoel heeft dat het rechtvaardig is. Onzin natuurlijk, maar zo kan het voor de Ram wel voelen. Maar of course is ook dit geen goede reden om vreemd te gaan; die bestaat niet.

Beeld: friends