Celebs

Heftig! Sem EOTB gedrogeerd en naar ziekenhuis gebracht

Een gezellig avondje stappen kreeg een heel andere wending. Sem, bekend van ‘Ex on the Beach’, is tijdens het uitgaan gedrogeerd. Vervolgens in ze met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. Ze doet nu een boekje open over die avond op haar Instagram.

Lees ook: In shock door de looks van André: dít is de reden!

Gedrogeerd tijdens het uitgaan

Sem is dus gedrogeerd tijdens het uitgaan. Iemand heeft iets in haar drankje gedaan. Ze is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Van de avond zelf kan ze niets meer herinneren. Jason, haar vriend heeft goed voor haar gezorgd. Ze laat weten dat ze nooit drankjes van iemand aanneemt. Je weet tenslotte nooit of iemand kwade bedoelingen heeft. Op haar Instagram laat ze het volgende weten over de beruchte avond:

“Aan de klootzak die gister iets in mijn drankje heeft gedaan: Ja, ik ben er flink ziek van, ja ik ben naar de spoedpost gemoeten, ja ik voel me heel slecht. Ik hoop dat dit je doel was en je je goed voelt nu! 👍🏻 Ik weet niks meer van gister, Jason was er gelukkig bij. Hij heeft goed voor mij gezorgd! 🤍

Waarschuwing voor andere

Het kan de beste overkomen; gedrogeerd worden. Sem wil hier dan ook graag voor waarschuwen. Dit kan ernstige gevolgen hebben. Zij is er heel ziek van geworden, maar het kon nog erger aflopen. Het is dan ook goed om stil te staan bij de gevolgen van een drogering. Onze tip: laat je drankje nooit ergens staan, hou tijdens het dansen je hand op je drankje en schenk altijd zelf je drankje in. Ziet je glas er gekkig uit? Drink het niet en pak een andere beker.

Lees ook: Deze dingen hoor je altijd als je niet drinkt

“Dit kan natuurlijk iedereen overkomen, gister was ik het helaas. Daarom wil ik ook zeggen: pas goed op jullie drankjes, en neem niet zomaar iets van iemand aan. Ik neem ook niks aan van mensen die ik niet ken. En toch, ook dan kan het dus gebeuren.” Aldus Sem.

Bron: rtlboulevard.nlBeeld: Instagram @semdeconinck