Celebs

Zien: Kalvijn haalt alles uit de kast voor een gesprek met de koning

Morgen is het zover: we vieren de verjaardag van onze koning Willem-Alexander. Normaal gesproken wordt het elk jaar groots gevierd, maar door Corona kon dit de afgelopen twee jaar niet zoals we gewend waren. Daarom pakken we dit jaar extra groot uit! Ook YouTuber Kalvijn heeft iets groots in petto.

YouTuber Kalvijn zet alles op alles om de koning persoonlijk te feliciteren

Hij zet zelfs zijn volgers aan het werk, in de hoop de koning persoonlijk te kunnen feliciteren!

 

”Proost”

Kalvijn heeft namelijk een nummer voor de koning geschreven, en die wil hij graag persoonlijk overhandigen als verjaardagscadeau. Het liedje heet Proost, en volgens Kalvijn is het nummer beter dan het ”Wilhelmus”, ”Viva Holandia” en alle nummers van André Hazes bij elkaar! Dat belooft wat.

 

Persoonlijk overhandigen

Het is dus zijn doel om het nummer met de videoclip persoonlijk aan de koning te geven. Dit gaat alleen iets lastiger dan hij in eerste instantie had gedacht. Nadat hij al met de RVD en prinses Laurentien contact had gezocht, kreeg hij het bericht dat de koning te druk is om Kalvijn te kunnen spreken.

 

Volgers opgetrommeld

Na alle pogingen van Kalvijn, heeft hij doorgekregen dat het hem in zijn eentje niet gaat lukken. Daarom heeft hij nu zijn volgers opgetrommeld voor hulp! In zijn video vroeg hij of zijn volgers ”Please kom nou effe 5 minuutjes bellen met Kalvijn” onder de foto’s van het Koninklijk Huis op Instagram konden reageren. ”Aangezien het Koninklijk Huis gemiddeld 40 reacties per post krijgt, gaat dit ze wel opvallen,” zegt hij. Inmiddels staan er al ruim 2.000 reacties onder hun nieuwe posts. Zelfs zanger Simon Keizer heeft op de foto gereageerd! ”Leuk dat we gister mochten optreden tijdens de sluiting ceremonie… Enne… Kom nou effe 5 minuutjes bellen met Kalvijn please?”

View post on Instagram
 

 

De video

Bekijk de video van Kalvijn hier:

Watch on YouTube

Bron: KalvijnBeeld: Instagram @kalvijn

Must reads 👀