Food

Dit heerlijke drankje wil je maken op Koningsdag!

Roos-Sanne

Het is morgen weer Koningsdag! Dat betekent dat we het gaan vieren met lekkere drankjes en leuke feestjes. En wat past er nou beter bij Koningsdag dan een oranje peach cocktail? Dit easy recept heb je binnen no time af, en is ook nog eens mega lekker!

Deze perzikcocktail wil je maken op Koningsdag!

Of je nou naar een leuk festival gaat, of zelf een feestje organiseert; een lekker drankje hoort nou eenmaal bij Koningsdag. Daarom het recept voor deze heerlijke cocktail!

 

Ingrediënten

Voor deze Kingsday Cocktail heb je maar drie (!!) ingrediënten nodig, namelijk:

  • Een fles Peachtree (40 ml/glas)
  • Koolzuurhoudend water (100 ml/glas)
  • Limoensap (¼ glas)

 

Bereidingswijze

Begin door een lekker groot wijn- of cocktailglas voor een groot deel te vullen met ijsblokjes. Doe daarna de Peachtree, bruisend water en het limoensap erbij, en mix het goed door. Vul de rest van het glas met nog meer ijsblokjes, et voilà! Je hebt een heerlijke en supermakkelijke cocktail!

 

To go, please

Struin je nou allerlei verschillende feestjes af, of ga je naar een festival waardoor je niet zelf cocktails kunt maken? Dat is geen probleem, je kan deze cocktail namelijk ook gewoon in een blikje krijgen! Bij de meeste supermarkten verkopen ze ‘m wel: de Fizzy Peachtree Cocktail. Superhandig voor on the go! Hier zit – maar – 4,5% alcohol in, en heeft 146 calorieën. Dit is dus ook zeker een goeie optie!

 

Lees ook: Trommel je vriendinnen op, deze Flügel gin-tonic moeten jullie echt proberen

Lees ook: Deze Capri Sun cocktail is perfect met dit zonnige weer

Bron: GraziaBeeld: Unsplash | Gaby Yerden

Must reads 👀