Celebs

Breaking! Love Island winnaars Job en Esmée onverwachts uit elkaar!

Trouble in paradise! Love Island-koppel Esmee en Job, die vorig jaar het programma wonnen, beëindigen hun relatie! We zagen allemaal hoe Esmee en Job spontaan verliefd werden in het programma Love Island. Ze eindigde op de eerste plaats en wonnen 25.000 euro! Helaas voor de love birds besluiten ze uit elkaar te gaan.

Lees ook: Zien: dit is de knappe vriend van model Loiza Lamers

Love Island-koppel

Love Island is een Videoland programma wat gepresenteerd wordt door Holly Mae Brood. In een periode van vijf weken, brengen singles de tijd met elkaar door in een luxe villa. De singles vormen daarna een koppel met elkaar. De kijkers mogen bepalen wie zij het leuke koppel vinden en uiteindelijk vertrekt dat koppel met een mooi geldbedrag.

Esmée en Job hadden elkaar helemaal gevonden in het programma. Zij wonnen ook, omdat ze zo’n sterk koppel waren volgens de kijkers thuis. De twee zijn nu -jammer maar helaas- uit elkaar gegaan. ‘Soms moet je elkaar loslaten, en ja, dat doet super veel pijn.’ Aldus Job via zijn Instagram stories.

Het is echt over tussen de twee

Het leek écht zo’n goed stel. De twee woonde samen en af en toe kwam er een leuk kiekje voorbij op Instagram. Wel waren ze de laatste paar weken minder vaak op elkaars socials te zien. Dit riep al de nodige vragen op bij hun volgers. Ze hielden voet bij stuk en verklaarde dat ze nou eenmaal weer het normale leven hebben opgepakt en door werk minder tijd hebben veel met elkaar te zijn. Op Instagram laat Job dan ook weten dat het pijn doet om elkaar los te laten. In hetzelfde bericht deelt hij dat het al langere tijd niet lekker liep tussen hem en Esmée. ‘Samen hebben we keihard gewerkt aan onze relatie, maar voor nu is het beter zo.’ Sadd!

Lees ook: Zien: Rijk Hofman en Loiza Lamers presenteren het nieuwe reality-programma ´Singletown´

Ook Esmée laat van zich horen via Instagram. Zij denkt er hetzelfde over. ‘Ondanks het feit dat we het beiden graag anders hadden gezien, gaan wij onze eigen weg en lijkt dit nu de beste beslissing voor beiden.’

Met ruzie uit elkaar?

Ondanks dat de twee samen hebben besloten hun relatie te beëindigen, zijn ze misschien wel met ruzie uit elkaar gegaan. Realityfbi kwam erachter dat Esmée, Job niet meer volgt op Instagram. Andersom nog wel. Is hier meer aan de hand? Juicyyy…

Bron: ADBeeld: Instagram @esmeecox