Celebs

Jealous! Deze Nederlandse dames waren op Coachella

Redactie

Je kunt er niet meer omheen: het Coachella Valley Music and Arts Festival. Of gewoon lekker makkelijk, Coachella. Het festival trapte afgelopen weekend af en host nu zijn laatste twee dagen. De mooiste looks en de vetste optredens stromen dan ook voorbij op je Insta-feed! We love, de outfits die wij dit jaar voorbij zien komen.  Wij zijn stiekem wel een klein beetje jaloers, maar wij volgen Coachella op de voet. Er zijn namelijk allemaal Nederlandse celebs die er ook naar toe zijn geweest. And they look amazing!

Lees ook: Zó haal je Coachella naar Nederland!

Coachella

Coachella wordt elk jaar in april gehouden in Indio, een plaatje in Californië. De grootste popsterren treden daar op, denk aan: Harry Styles, Doja Cat en Justin Bieber. Ook ziet iedereen er amazing uit! Een spijkerbroek met een leuke top is helaas niet genoeg. De bedoeling is dan ook dat je groots uitpakt. Een mooie glitterjurk of een pak met allemaal kleurtjes, niets is te gek! Ook komen de mooiste make-up looks voorbij. Maar echt! Dit jaar hebben veel mensen hun look gebaseerd op de populaire serie Euphoria. Dat betekent: grote eyeliner-wings en veel kleuren. Helaas voor ons is het festival best wel duur. Maarrr er waren genoeg BN’ers die wel bij het festival mochten zijn en ook helemaal uitpakten met hun outfits.

Lees ook: Deze 8 vette festivals kun jij niet missen deze zomer!

Rianne Meijer

Influencer Rianne Meijer lijkt de tijd van haar leven te hebben op het festival. Ze verblijft er dan ook meerdere dagen met haar vrienden. Onder andere Juultje Tieleman was erbij. En wauwie! Wat zagen ze er knap uit! We like!

View post on Instagram
 

Romee Strijd

De topmodel móest gewoon op het festival zijn. Zij is te zien in uitdagende jurkjes. Ze schijnen helemaal door en ze draagt er alleen een bikini onder. Het ziet er alsnog prachtig uit. Wij zijn dan ook echt jaloers op het model. Haar vriend Laurens en haar dochtertje Mint waren er een beetje bij, door de kettingen die zij droeg met hun initialen erop.

View post on Instagram
 

Nina Warink

Dit is echte dé definitie van ‘couple goals!’ Nina en haar vriend Kelvin (beter bekend als Kalvijn) waren namelijk samen op het festival. De twee zijn natuurlijk al ontzettend schattig samen, maar door de matchende kleding was het helemaal een plaatje!

View post on Instagram
 

Marije Zuurveld

Last maar zeker niet least, Marije Zuurveld was ook op het festival! De blondie zag er prachtig uit. Met spacebuns in rockt ze haar hele look. Ook zien we haar in een gehaakte blauwe broek. Dit is echt dé trend voor deze zomer. Ook Marije was er gezellig met vrienden. Het lijkt erop alsof ze het heel erg naar haar zin had.

View post on Instagram
 

Bron: BeautifyBeeld: Instagram @juultjetieleman

Must reads 👀