Celebs

Zien: dit is de knappe vriend van model Loiza Lamers

Het knappe model Loiza Lamers is natuurlijk het superknappe model die Holland’s Next Top Model heeft gewonnen in 2015. Dat was nogal een prestatie, aangezien dat haar de allereerste transgendervrouw met deze titel ter wereld is! Nu van de week bekend is gemaakt dat zij de nieuwe presentatrice van HNTM is, vonden wij het tijd om even in haar privéleven te duiken. Heeft ze een lover die haar support?

Dit is de knappe vriend van Loiza Lamers!

”Ja, ik heb het echt met hem getroffen,” vertelde ze in een interview over hem. Cute!

 

Loiza Lamers

Loiza kun je van meerdere dingen kennen: als winnares van Holland’s Next Top Model 2015, deelneemster van Expeditie Robinson in 2018, de reality-serie die ze binnekort met Rijk Hofman gaat presenteren of misschien heb je wel van haar gehoord omdat ze dit jaar Holland’s Next Top Model mag presenteren! Door al haar aanwezigheid in de media, zijn wij ons gaan afvragen hoe haar privéleven eruit ziet.

 

Lees ook: dit is de superknappe (!) vriendin van Mart Hoogkamer

 

Jelle Ploeg

De vriend van Loiza is de 30-jarige Jelle Ploeg. Op dit moment woont hij in Amsterdam. Hij heeft in 2017 zijn propedeuse in Marketing – Commerciële Economie gehaald aan de Hogeschool van Amsterdam, en is op dit moment werkzaam als Global Strategic Partnership Manager bij Awin Global. Op zijn Instagram deelt hij regelmatig leuke kiekjes met familie, vrienden en natuurlijk met Loiza. De twee maakten in oktober vorig jaar hun relatie bekend, en plaatsen sindsdien regelmatig de meest schattige foto’s van elkaar!

View post on Instagram
 

 

Lees ook: dit is de (knappe) vriendin van Jan Kooijman

 

Interview RTL Boulevard

In een interview met RTL Boulevard vertelt Loiza over hun relatie. ”Ik vond het echt heel spannend om bekend te maken,” vertelt ze. ”Dit is voor mij de eerste keer dat ik een echte relatie heb en dat ik daarmee naar buiten kom.” Ook Jelle zegt dat hij het wel spannend vond. ”Maar dat hoort erbij, denk ik,” zegt hij erover. ”Je weet natuurlijk wie het is, maar voor mij heeft dat helemaal nooit in de weg gestaan. Ik ben super trots op wat ze doet, op hoe ze doet. Dus voor mij heeft dat nooit een verschil gemaakt, zeker niet.” Cute!

View post on Instagram
 

Bron: Interview: RTL BoulevardBeeld: Bruno Press

Must reads 👀