Films & Series

Loiza Lamers nieuwe presentatrice van HNTM

Holland’s Next Top Model is hét programma dat we eindeloos kunnen binge watchen. Met die mega knappe mensen die allemaal strijden om de titel van HNTM is het een super vermakelijk programma. Sinds 2017 presenteerde Anna Nooshin het programma, maar in het nieuwe seizoen krijgen we een nieuwe host!

Dit wordt de nieuwe host van Holland’s Next Top Model

Het duurde even, want sinds 2019 hebben we al geen HNTM meer kunnen kijken. But it’s back, en met een wel heel leuke nieuwe presentatrice!

 

Vorig seizoen

Het vorige seizoen van de serie viel goed in de smaak. De geweldige vaste juryleden die bestonden uit Anna Nooshin, Kim Feenstra en Nigel Barker en de mega knappe deelnemers – waaronder Sam Hofman, één van de Hofman-broertjes – was seizoen 12 een enorme hit! Het nieuwe seizoen gaat er natuurlijk heel anders uitzien: mede doordat we een nieuwe presentatrice krijgen. En ondanks we Anna Nooshin als presentatrice superleuk vonden, zijn we ook hartstikke blij met deze!

 

Nieuwe presentatrice

De nieuwe presentatrice is namelijk niemand minder dan de mega knappe Loiza Lamers! Je kent haar origineel waarschijnlijk al van Holland’s Next Top Model, in 2015 won ze de wedstrijd namelijk. Dat ze had gewonnen, was destijds best wel een big deal. Zij is namelijk de allereerste transgendervrouw ter wereld die deze titel heeft weten te bemachtigen! Maar sinds deze prestatie heeft ze zeker niet stilgezeten. Ze is namelijk inmiddels een mega succesvol model. Daarnaast heeft ze in 2018 meegedaan aan Expeditie Robinson, waar ze als zesde eindige. Daarbij gaat ze binnenkort ook, samen met Rijk Hofman, een nieuwe reality-serie presenteren! En on top of all that mag ze dus ook het nieuwe seizoen van HNTM presenteren. Wij kunnen in niet wachten!

Bron: GraziaBeeld: Holland's Next Top Model

Must reads 👀