Celebs

Deze BN’ers worden deze zomer ouders!

Let op; er komt een babyboom aan! Veel bekende Nederlanders zijn momenteel zwanger. Sommige van hun eerste kindje, andere krijgen er een broertje of zusje voor hun dochter/zoon bij. Één ding is zeker; baby’s zijn mega lief! Wij kunnen dan ook niet wachten tot de onderstaande celebs gaan bevallen.

Lees ook: Wow: zo snel is het dochtertje van Maxime Meiland gegroeid!

Babyboom

Waarom zijn baby’s toch zo ontzettend schattig? Ze zijn lief, klein en je kan ze de schattigste kleertjes aangeven. De volgende BN’ers zijn zwanger en delen dit goeie nieuws op hun socials. Wie eet er binnenkort beschuit met muisjes? Om jou op de hoogte te houden van het laatste babynieuws delen wij hieronder een lijstje van bekende Nederlanders die zwanger zijn.

Lees ook: Baby news: deze EOTB-ster wordt vader!

Bibi Breijman

Over deze zwangerschap zijn wij wel heel excited! Bibi Breijman en haar vriend Willem Bijkerk (Waylon) verwachten hun tweede kindje samen. In 2018 is Bibi bevallen van haar eerste dochtertje Teddy. Dit meisje is echt ontzettend lief en het is een echte kletskous. Dat Bibi een tweede krijgt, vinden wij maar al te leuk! Wij denken dat zij een jongetje krijgt, wat denken jullie?

View post on Instagram
 

Tabitha

Ook zangeres Tabitha is in verwachting van haar tweede kindje. Dit heeft zij gister bekend gemaakt. Vorig jaar in maart is hun eerste dochtertje Imaya geboren. Nu krijgt zij er een broertje of zusje bij! “We can’t wait to hold you and love you forever. Your sister daddy and I are patiently waiting, for all of us to be together 💜” Deelt de zangeres op haar Instagram. Cute!

View post on Instagram
 

Dee van der Zeeuw

Ahh dit is nog eens goed nieuws. Dee is zwanger! Samen met haar vriend Lars verwachten zij hun eerste kindje. Dee heeft eerder laten weten dat ze al heeft moeten dealen met meerdere miskramen. Gelukkig is het deze keer wel goed gegaan en ze kan niet wachten tot de baby er is. Dee is uitgerekend in september.

View post on Instagram
 

Heikki Geens

Temptations-Heikkie wordt voor de eerste keer vader. Samen met zijn vriendin Kaylee verwachten ze dit jaar een ‘klein prinsesje’ klinkt het op Instagram. De gender reveal ging op een wel heel speciale manier. Een beetje ongemakkelijk als je het mij vraagt, maar wij zijn hoe dan ook blij voor het stel!

View post on Instagram
 

Beeld: Reddit