Celebs

OMG: Dave Roelvink gaat op één knie voor zijn vriendin Jazzlyn

Eerst stond hij bekend om zijn wilde levensstijl met feestjes, drank en vrouwen, maar inmiddels zijn bad boy Dave Roelvink en zijn vriendin Jazzlyn al een tijdje samen. Ook hebben ze sinds bijna een halfjaar hun eerste kindje: Dean. Tijd voor de volgende stap in hun relatie?

Wil je zien: Dave Roelvink leek aanzoek te doen aan vriendin Jazzlyn

Maar of er echt een bruiloft aan zit te komen, betwijfelen wij ;).

 

Dave Roelvink

Dave Roelvink stond lang bekend als een echte bad boy. Met zijn knappe koppie en gespierde lichaam vol met tattoos viel hij ook zeker in de smaak bij het Nederlandse publiek. Maar helaas, in 2015 kaapte zijn huidige vriendin Jazzlyn hem. Ze bleven toen twee jaar samen, voordat ze uit elkaar gingen. Toen kreeg hij in 2016 een relatie met advocate Julia Mekkes, die drie jaar samen zijn geweest. In augustus 2020 vonden Dave en Jazzlyn elkaar weer terug, en sindsdien zijn ze onafscheidelijk geweest. Inmiddels hebben ze sinds een halfjaar een kindje, en is hij te zien in zijn eigen show Daddy Dave!

 

”Schrok zich de pleuris”

Even leek het erop dat Dave het tijd vond voor de volgende stap in zijn relatie met Jazzlyn. Op een foto Dave op Instagram heeft geplaatst, zie je hem namelijk op één knie gaan voor zijn vriendin. Helaas bleek het toch een grapje. ”Jazz schrok zich de pleuris toen ik ff me broekspijpie omrolde tijdens de ochtend wandeling 😂😂🎉”, schreef hij erbij. Ondanks ze er allebei wel om konden lachen, viel het bij sommige volgers toch minder goed in de smaak. Reacties zoals ”Denk eerder dat ze teleurgesteld is,” en ”Aaahh zo sneu voor haar. Ga haar vragen gewoon. Dit kan je niet doen,” stroomden binnen onder de post. Nou, wie weet zien we hem binnenkort wel for real op één knie gaan voor Jazzlyn!

Bron: Instagram @daveroelvink