Love

4 verborgen signalen waaraan je merkt dat je crush jou ook ziet zitten

Roos-Sanne

Liefde kan een ingewikkeld ding zijn. Vooral als jij iemand leuk vindt, en je niet weet of diegene jou ook leuk vindt. Want hoe vervelend is het om afgewezen te worden? Gelukkig hoef je daar vanaf nu niet meer aan te twijfelen, want wij hebben 4 hele subtiele signalen waaraan je merkt dat jouw crush jou ook leuk vindt op een rijtje gezet!

Aan deze 4 tekens merk je dat je crush jou ook leuk vindt!

Nu hoef je nooit meer een blauwtje te lopen! Graag gedaan, babe. 😉

 

1. Subtiele aanraking

Denk aan een stootje tegen je arm, ”per ongeluk” je hand aanraken of zelfs dat de ander zijn/haar been niet wegtrekt wanneer je tegen diegene aan gaat zitten. Dit soort subtiele aanrakingen zijn grote green flags dat diegene jou ook wel leuk vindt. De meeste mensen houden er namelijk niet van als iemand hun constant aanraakt, dus als je crush dit toestaat is de kans groot dat hij/zij je wel ziet zitten!

 

2. Body language

Lichaamstaal is iets waar je heel goed op moet letten wanneer je met je crush bent. Zijn/haar body language zegt namelijk meer dan je denkt! Hoewel het lastig kan zijn om iemands lichaamstaal te lezen, zijn hier wat dingen waar je op kan letten: staan zijn/haar voeten vaak in jouw richting? Ondanks het gek klinkt, dit betekent wel dat diegene aandacht voor je heeft. Wanneer jouw crush vaak met zijn/haar voeten in jouw richting staat – ook wanneer jullie niet aan het praten zijn – betekent dat dat diegene geïnteresseerd is in je! Ook zegt oogcontact heel veel. Wanneer jullie veel oogcontact maken, kan dit een sign zijn dat diegene je leuk vindt.

 

3. Toonhoogte van de stem

Als iemand je leuk vindt, veranderd de hoogte van de stem! Heb jij een hopeloze crush op een man? Dan is de kans groot dat hij wat dieper zal gaan praten als hij jou ook leuk vindt. Ben je juist head over heels verliefd op een vrouw? Je raadt het al, dan zal haar stem juist hoger worden als zij ook interesse in jou heeft!

 

4. De afstand tussen jullie (of het gebrek daaraan)

Hoe dichtbij iemand komt staan, zegt ook iets over hoe leuk diegene je vindt. Blijft jouw crush altijd wel op afstand, dan lijkt het erop dat diegene helaas geen interesse in jou heeft. Maar komt jouw crush juist altijd lekker dichtbij staan – waardoor jullie elkaar ”per ongeluk” vaak aanraken -? Dan hebben wij goed nieuws; they’re probably into you too!

Bron: Man ManBeeld: Friends With Benefits