Films & Series

Dit zijn de deelnemers van nieuwe seizoen van ‘Het Perfecte Plaatje’!

Nu het mooi weer is buiten komt Videoland voortdurend met nieuwe leuke programma’s op de buis. Maar dat mag de pret niet drukken, want er komt een nieuw seizoen van ‘Het Perfecte Plaatje’. Met de BN’ers die deze keer meedoen belooft het sowieso een feestje te worden. Wij kunnen écht niet wachten!

Lees ook: Deze Celebs editen hun foto’s zonder dat jij het door hebt!

Het perfecte plaatje

In dit programma duiken acht hobbyfotografen (BN’ers) achter de camera. Het doel is uiteindelijk om het mooiste en beste plaatje te schieten, die voldoet aan de opdracht. Ook het nieuwe seizoen belooft weer een groot spektakel te worden. Er doen leuke bekende Nederlanders mee en het nieuwe seizoen is een tikkie anders dan voorgaande seizoenen.

Nu alle maatregelen de deur uit zijn, mogen de deelnemers van het programma voor het eerst afreizen naar het buitenland. Dit levert hoe dan ook mooie beelden op. Nu ben jij vast benieuwd waar het zevende seizoen zich afspeelt… in Argentinië! Alle acht de BN’ers trekken alles uit de kast om de mooiste shots te maken. Wij zijn nu al benieuwd naar de winnaar. Spannend…

De BN’ers

In het vorig seizoen zagen wij hoe Patrick Martens het allesbeslissende plaatje had geschoten en dus de winnaar werd van dat seizoen. Dit jaar strijden er acht nieuwe BN’ers opnieuw voor de prijs. Vorig jaar kreeg de winnaar een eigen fotoreportage in de National Geographic. Stoer!

Dit zijn de BN’ers van dit jaar: Tim den Besten, Roxanne Kwant, Renée Soutendijk, Babette van Veen, Thomas Berge, Daphne Bunskoek, Maurice Lede en Jochem van Gelder. Het nieuwe seizoen zit dus vol met nieuwe talenten. En ondanks dat wij waarschijnlijk veel mooie foto’s voorbij gaan zien komen, valt er (hopen wij) ook veel te lachen. Roxanne Kwant en Tim den Besten, dat is toch een geniale combi!

Lees ook: Instagram vs. reality: deze hotspots op vakantie lijken véél mooier op Instagram

Nieuwe uitdaging

In de voorgaande seizoenen hadden de kandidaten genoeg tijd om zich in Nederland voor te bereiden. Ze konden dus veel oefenen. Dat is dit jaar niet het geval. Het seizoen is namelijk in drie weken opgenomen. De deelnemers moeten het dus helemaal op eigen kracht zien te redden. Als dat maar goed gaat!

Bron: GraziaBeeld: Libelle

Must reads 👀