Celebs

Déze dames passen bij de mannen van de FOMO-show volgens hun sterrenbeeld

De FOMO-show is een serie van NPO3 waarin Daan Boom, Jasper Demollin en Tobias Camman gaan kijken welke activiteiten jij écht op je bucketlist moet zetten, en welke je eigenlijk wel alvast af kan strepen zonder ze gedaan te hebben. Het is op een superleuke show met 3 single, grappige mannen. Wat willen wij vrouwen nog meer? Deze dames zouden goed bij de jongens passen volgens hun sterrenbeelden!

Dames met dit sterrenbeeld passen goed bij de jongens van de FOMO-show

Welke van de 3 zou het beste bij jouw sterrenbeeld passen?

 

Daan Boom

Daan Boom is de 32-jarige single die geboren is op 12 november. Dat betekent dus dat hij een schorpioen is. Een Schorpioen heeft behoefte aan een partner die loyaal en affectionate is. Omdat de Schorpioen nogal jaloers kan worden, is het belangrijk dat hij met iemand is die zijn liefde uit en moeite stopt in de relatie. Daarom zou een Ram, Kreeft of Vissen het beste bij hem passen volgens de sterren!

 

Lees ook: Dit is de vrouw voor Rijk Hofman volgens zijn sterrenbeeld

 

Jasper Demollin

De tweede bachelor van de FOMO-show jongens is Jasper Demollin. Hij is geboren op 14 maart, wat hem een emotionele Vissen maakt. Omdat de Vissen een gevoelig sterrenbeeld is, zoeken zij naar een partner die empathisch is, en zijn emoties durft te uiten. Ook is het voor de Vissen belangrijk dat zijn partner rustig is, en geen kort lontje heeft. Daarom zouden de Kreeft, Schorpioen en Steenbok het beste bij Jasper passen!

 

Tobias Camman

De laatste single van het trio is Tobias Camman. Hij is op 22 november geboren, wat hem een avontuurlijke Boogschutter maakt. Are we surprised? De Boogschutter is een dus een avontuurlijk, maar ook een flirterig sterrenbeeld. Daarom heeft de Boogschutter iemand nodig die impulsief en avontuurlijk is, en lekker mee kunnen gaan in hun gedrag. Dat betekent dus dat iemand met het sterrenbeeld Ram, Tweelingen of Leeuw het beste bij Tobias zouden passen!

Any luck, girls? 

Lees ook: Zo goed passen Dee en Lars bij elkaar volgens de sterren

Beeld: Instagram @tobias_camman

Must reads 👀