Celebs

Wow: zo snel is het dochtertje van Maxime Meiland gegroeid!

Op 14 september vorig jaar werd het prachtige tweede dochtertje van de welbekende Maxime Meiland en haar verloofde Leroy Molkenboer geboren. Regelmatig deelt ze de meest schattige foto’s van haar dochters, waardoor we de groei en ontwikkeling van dichtbij kunnen zien. Maar nu zijn we ons ineens gaan realiseren dat hun jongste dochtertje Vivé wel heel hard is gegroeid!

Cute: het dochtertje van Maxime Meiland groeit heel hard

Het lijkt voor ons nog wel de dag van gisteren dat ze geboren werd, en ineens kan ze al staan en woordjes zeggen! Bizar.

 

Familie Meiland-Molkenboer

Vier jaar geleden werd Maximes eerste dochtertje geboren: Claire. Het leek er toen op dat ze een single mom zou worden, aangezien baby daddy Jaap niks met hun baby girl te maken wilde hebben. Gelukkig kwam daar niet veel later verandering in: ze ontmoette namelijk cameraman Leroy Molkenboer, en werd meteen verliefd. Vorig jaar maakten ze dan ook vol trots bekend dat ze in verwachting waren, en op 14 september vorig jaar werd hun dochtertje geboren: Vivé. Ze is dus nog geen jaar oud, maar ze groeit zo hard!

 

Vivé Meiland

Hun dochter is vorige week dus 7 maanden oud geworden. Maar voor een 7-maand oude baby kan ze al heel veel! In het nieuwe filmpje dat Maxime op haar Instagram heeft geplaatst, zie je haar al staan en zegt ze ”papa”. Hoe cute is dat?! Ze is echt enorm hard gegroeid, en wij als nauwe volgers van de familie Meiland vinden het enorm leuk om te zien! Ook veel fans lijken het leuk te vinden: er komen veel lieve reacties onder de video. Ook vergelijken veel mensen haar met haar oma Erica. Wij zien het ook wel een beetje, ja!

Bron: Instagram @maximemeiland