Love

Zo goed passen Antoon en Carmen bij elkaar volgens hun sterrenbeeld

Antoon wordt met de dag bekender. Hij schrijft hit naar hit en gaat in het najaar optreden in de Ziggo Dome. Zijn fans zijn bijna niet te houden. Wij vragen ons dan ook af of de fans echt zijn muziek leuk vinden of dat ze meer houden van zijn looks. Helaas voor de laatste groep, het lijkt erop dat Antoon niet meer single is. Hij zou het namelijk erg leuk hebben met de knappe Carmen Lauren Visser.

Antoon en Carmen

Ergens zien wij tussen de twee nog wel een match. Ze zien er allebei goed uit en hebben ook beide veel volgers op Instagram. Ze zijn ook al samen gespot op het strand in Scheveningen. Maar of het écht een match is, daar kunnen wij maar op één manier achter komen. Door te kijken naar hun sterrenbeeld.

Lees ook: Omg! Zanger Antoon kondigt groots (onverwachts) nieuws aan!

Carmen Weegschaal

Iemand met het sterrenbeeld Weegschaal heeft veel positieve eigenschappen. Je bent heel sociaal en je bent heel leergierig. Dit zien wij ook terug bij Carmen. De brunette reist heel graag en is het liefst met vrienden. Ze weet precies wat ze wil in het leven en gaat daar dan ook vol voor. Qua liefde ligt het meestal wat gecompliceerd. Als je een Weegschaal bent heb je meestal nooit echt geluk in relaties, maar ze bent wel altijd met de liefde bezig. De sterren hebben het bijna nooit mis. Als je gaat kijken welke sterrenbeelden in de liefde goed bij die van Carmen passen, dan kom je uit op: een Tweeling, Leeuw en een Waterman! Dan mag jij drie keer raken wie er een Waterman is…

Antoon Waterman

Nou, dan hebben we knapperd Antoon nog. Hij heet eigenlijk Valentijn. Zou hij zijn naam eer aandoen? Iemand met het sterrenbeeld Waterman is loyaal en creatief. Creatief is hij zeker, kijk maar naar alle nummers die hij heeft geschreven. Ook maakt hij makkelijk contact met andere. Het lijkt er dan ook op dat hij nog wel eens goed zou kunnen klikken met Carmen. Het enige dingetje; een Waterman kan best koppig zijn en dat is iets wat een Weegschaal moeilijk kan hendelen.

Lees ook: Zo goed passen Dee en Lars bij elkaar volgens de sterren

Conclusie

Het lijkt bijna wel een match made in heaven! De twee zijn allebei heel sociaal en als wij de sterren moeten geloven passen deze sterrenbeelden perfect bij elkaar. Als Antoon wat koppig gaat doen moeten we maar hopen dat Carmen hier wel tegen kan. Verder lijkt dit de ideale match te zijn. Antoon de Waterman en Carmen de Weegschaal, een nieuw stel is geboren!

Beeld: Instagram @antoonpb