Films & Series

Fin-ally! Julia Roberts keer terug op het witte doek

‘Pretty woman, walkin’ down the street, pretty woman.’ Ahh, dromen jullie ook nog steeds weg van die heerlijke films met Julia Roberts erin? Pretty WomanCharlie Wilson’s War en My Best Friend’s Wedding zijn toch wel de échte classics. Dat Julia Roberts een geweldige actrice is, mag wel duidelijk zijn. Er is nu goed nieuws voor alle fans. Na een romcom-break van 20 (!) jaar, keert Julia eindelijk weer terug op het witte doek! 

Lees ook: Deze romantic comedies moet jij dit jaar écht kijken

Nieuwe romcom met Julia Roberts

Als jij aan je moeder vraagt wat de beste films van vroeger waren, noemt ze er vast eentje op met Julia Roberts. Wij zijn dan ook échte fans. Zij is de enige actrice die ons kan laten lachen en huilen tegelijkertijd. Ze heeft -hoe ongelooflijk het ook klinkt- al twintig jaar geen romcom meer gedaan. Jammer, want dat waren onze faves! In een gesprek met The New York Times vertelt ze waarom ze zolang al geen romantische komedie meer heeft gedaan: “Mensen gaan er vanwege de hoeveelheid tijd die eroverheen is gegaan vanuit dat ik geen romantische komedie wilde doen. Als ik iets had gelezen waarvan ik dacht dat het qua script het Notting Hill-niveau of qua humor het My Best Friend’s Wedding-niveau had, zou ik het hebben gedaan.” Deze waren er niet volgens Roberts, tot nu!

Ticket to Paradise

Jaja, het is weer zover. Julia Roberts gaat ein-de-lijk weer in een romcom spelen. De film heet ‘Ticket to Paradise’. De film gaat over een stel wat gescheiden is. Toch reizen ze samen af naar Bali, om te voorkomen dat hun dochter dezelfde fout maakt die zij een aantal jaar geleden zijn begaan. Dit klinkt alweer lekker oud vertrouwd. Het wordt nog iets beter; ook Kaitlyn Dever en George Clooney spelen in deze film. Julia wilde het contract op één voorwaarde tekenen. George Clooney moest en zal meespelen in de film. Thanks to Julia!

Lees ook: Netflix films uit de jaren ’80 en ’90 die je wilt zien

Bron: BeautifyBeeld: Instagram @juliaroberts