Celebs

Shocking: zoveel kosten de nieuwe billen van Jaimie Vaes

Dat de meeste influencers wel een beetje aan zichzelf laten sleutelen, weten we wel. Het is dan ook geen enorme shock als we horen dat iemand fillers in zijn/haar billen heeft gekregen. Maar hoeveel kost zo’n behandeling precies? Jaimie Vaes is zelf recent die behandeling ondergaan, en de prijs was echt shocking!

Dit is hoe duur de nieuwe billen van Jaimie Vaes waren

En dan te bedenken dat de fillers maar zo’n 2-5 jaar blijven… Crazy!

 

”Nieuwe” billen

Jaimie Vaes heeft recent bekendgemaakt dat ze iets aan haar lichaam heeft laten doen: namelijk haar billen! Dat ze niet vies is van een fillertje hier en daar, weten we al. Maar dat ze haar billen heeft laten doen, hadden we niet zien aankomen. Op haar Instagram Stories plaatste ze een vraagsticker, waar mensen vragen konden stellen over haar nieuwe billen. Eén iemand vroeg waarom ze het liet doen. ”Voor mij was de voornaamste reden dat ik na een periode waarin ik veel stress ervaarde toch aardig wat kilo’s ben verloren,” antwoordt ze. ”Hiermee dus ook wat meer ‘vormen’. Op deze manier kon ik toch iets meer volume creëren, zonder onder het mes te gaan.” Misschien krijgen we hier nog wel meer over te zien in het derde seizoen van haar serie Jaimie Vaes: In the Vaes Lane.

 

De prijs

Of Jaimie haar billen zelf heeft betaald, is nog maar de vraag. Maar er zijn natuurlijk ook meer dan genoeg mensen die zo’n ingreep overwegen, en het volledige bedrag uit eigen zak moeten betalen. Dus hoeveel kost zo’n ingreep dan? Daar heeft Jaimie ook antwoord opgegeven. Zij heeft 250 ml fillers in haar billen gespoten. Hoeveel dat kost? Reken maar uit, 100 ml kost €3000! Dat betekent dus dat de nieuwe billen van Jaimie Vaes €7500 hebben gekost. Insane!

Must reads 👀