Fashion

Ben jij festival ready? Dit zijn de trends van deze zomer!

Hoeveel festivals staan er bij jou op de planning voor deze zomer? We mogen eindelijk weer feesten en wij gaan los! Lekker dansen en zingen op de muziek, in de mooiste outfits. Hoe zien jouw looks eruit? Houdt in ieder geval rekening met de volgende festival trends, zo weet je zeker dat jij de show gaat stelen!

Feesten, feesten en nog meer feesten

Wij mogen ein-de-lijk weer naar festivals, zonder al die rare maatregelen. Onze outfits hangen al maanden in de kast en nu is het tijd om ze eens aan te trekken! We can’t wait! Voordat je de deur uitgaat moet je zeker weten dat je er amazing uitziet. Hoe je dat doet? Door de laatste festival trends te volgen. Om het voor jou even makkelijk te maken zetten wij die trends voor je op een rijtje.

Lees ook: Deze 8 vette festivals kun jij niet missen deze zomer!

Euphoria

Visagiste hebben het er maar druk mee. Iedereen wil de show stelen bij een festival. Het is je vast niet ontgaan; het festival Coachella, in Palm Springs. Celebs willen er op hun best uitzien. Hun visagiste haalt dan ook alles uit de kast. De inspiratie voor dit jaar: Euphoria! Deze HBO-serie zit vol met mooie looks en de kleurrijkste make-up. Het is dan ook niet zo gek dat bijna iedereen op het festival te zien is met neon kleding aan.

Qua make-up is het ook altijd een dingetje. Dit jaar zijn alle looks gebaseerd op de regenboog. Je ziet eyeliner-wings voorbijkomen in de mooiste kleuren. Wat voor nagellak doe je op? Doe op elke nagel een andere kleur, you go!

Lees ook: Zó haal je Coachella naar Nederland!

Haarstijlen

Wat doe je met je haar? Haren die in je gezicht waaien, daar heb jij niet zo’n zin in. Het is dan ook helemaal hot om je haar in te vlechten! Wat je veel voorbij ziet komen zijn meerdere kleine vlechtjes, met mooie accessoires erin. Als je helemaal geen los haar wil, kan je altijd een hoge ponytail maken. Looking good!

Accessoires maken de man

Om je look helemaal af te maken, draag je nog wat leuke accessoires. Door dit te doen, kan je je look helemaal eigen maken. Veel feestgangers zie je lopen met een kleurrijk sjaaltje om hun nek. Dit zodat er geen zand/modder in hun ogen kan waaien. Onder je outfit doe je geen simpele gympen, maar een paar stoere cowboylaarzen. Deze zijn echte he-le-maal in de mode. Je zal ook zien dat veel mensen om je heen ze dragen. Als finishing touch draag jij grote ringen en veel armbandjes.

Je bent nu echt klaar om te gaan. Have fun!

Beeld: Yahoo News Malaysia